2022-es őszi/téli frizura divattrendek használata
Divat

2022-es őszi/téli frizura divattrendek használata

2022-es őszi/téli frizura divattrendek használata – Az évszakok folyamatos körforgásában 2022-ben is megérkezett az ősz. Magunk mögött hagyjuk a nyári élményeinket és újult erővel vágunk neki a következő évszaknak. Természetesen, ha valamilyen módon szeretnénk megújulni az előttünk álló időszakra, akkor a legjobb egy új frizura.

A legújabb őszi hajtrendek áttekintése fontos, hogy csak támpontot adjon számunkra a saját egyéniségünkkel történő kísérletezéshez. Azok az idők, amikor egy sztár által viselt ruhát vagy frizurát nők milliói követték és másolták már elmúlt.

A hangsúly rajtad van! A legfontosabb dolog, az önismeret és önmagunk elfogadása. Az önismeret természetesen egy lélektani fogalom, azonban nem kell mindig valami mély belső értéket keresni. Nagyszerű hatással lehet és nagyon jól érezhetjük magunkat abban az esetben is, hogy ha az önismeretet felületesen értelmezzük.

A saját stílusunknak az ismerete és az, hogy az új trendeket miképpen tudjuk beilleszteni a saját megjelenésünkbe. Egyáltalán nem arról van szó, hogy egy új trendet szolgai módon követni kellene. Coco Chanel nem véletlenül forradalmasította a női divatot. Annak érdekében tette, mert a fűző kényelmetlen volt.

Ugyanígy kényelmetlen dolog, ha önmagunkat, a saját elképzeléseinket folyamatosan félre tesszük és igazodunk a trendekhez. A divat trendeket, így a legújabb szupertrendi frizurákat is, a legjobb, hogy ha csak gondolatindítóként alkalmazzuk. Saját képünkre formáljuk és saját magunk határozzuk meg azt a frizurát, amelynek viselésével jobban érezhetjük magunkat.
Nagyszerű társunk lehet ebben a folyamatban egy jó ismerősünk vagy a fodrász, aki elkészíti számunkra az új hajviseletet.

 

2022-es őszi/téli frizura divattrendek használata

 

2022-es őszi/téli frizura divattrendek használata

 

 

A 90-es években Jennifer Aniston a Jóbarátok című sorozatban debütált és egyből hajtrendet teremtett. Ma a modern Rachel hajtrend ismét hódít a fiatalok körében. A vállig érő dús tincsek ismét kedvenc lett. Hogyan tudod ezt a trendet megvalósítani?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Friends (@friends)

 
 

A bozontos frizura, amelyet gyakran ’így keltem’ frizurának is neveznek trendi divat lett újra. A hajvégeknél egy kicsit szaggatott hatást kelt, az elkészítése nem igényel sok erőfeszítést. A megfelelő dús hatás érdekében a fodrászok a haj tetején elrejtenek némi rövidebb rétegeket. Fontos azonban, hogy a frizurában található különböző rétegek megfelelően legyenek vágva, annak érdekében, hogy szép legyen az összhatás.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julian Machann (@julianmachann)

 

Vékony és vastagszálú hajjal is nagyon jól működik az éles vonalakat tartalmazó frizura. Egy igazán nagy divattrend manapság az egyhosszú haj. Ez alternatív trendként egyre inkább növekvő népszerűségnek örvend. Függönyvágásnak is nevezik ezt a frizura divatot a szakértők. Az alapötlete, hogy az arcformát megnyújtjuk a szimmetrikus vágásnak köszönhetően. Ezt a trended Kim Kardashian is alkalmazza.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)
Nagyszerű dolog blogot írni.