2022 ősz nagy divattrendje lesz a medúza hajvágás
Divat

2022 ősz nagy divattrendje lesz a medúza hajvágás

2022 ősz nagy divattrendje lesz a medúza hajvágás

2022 ősz nagy divattrendje lesz a medúza hajvágás – Úgy látszik, hogy a divattrendek diktálása területén valóban hatalmas változás következett be, amikor a közösségi média is szerepet kapott a különböző trendek meghatározásában.

 

Ami teljesen biztos, hogy a világ megváltozott. Most már nem lesz lehetséges az, hogy egy-egy híresség által viselt frizurát kipróbáljunk és így hozzájáruljunk a népszerűvé válásához.

 

 

Tekintettel arra, hogy nagyon sok trend létezik, és ezek a trendek gyorsan követik egymást sokkal inkább a saját stílusunkra és saját magunkra kell figyelni, miközben a hatalmas kavalkádból, amelyben a különböző hajvágási trendek gyors egymásutánban követi egymást egyet-egyet áttekintünk.Feltesszük magunknak a kérdést, hogy adoptálni tudjuk-e saját stílusunkba és ha igen és van hozzá kedvünk, akkor esetleg ki is próbáljuk. A medúza hajvágás trendje, mint nagyon sok más hajvágási trend a TikToknak köszönhetően lett ismét népszerű. A közösségi médián 1,7 milliárd megtekintést kapott a Jellyfish haircut, amit magyarul medúza hajvágásnak is nevezhetünk.

 

A TikTok olyan erős a trendteremtés folyamatában, hogy még az amerikai híres színésznő Nicole Kidman is beszállt és egy ilyen vagány hajvágással örvendeztette meg a rajongót.
 

Az elmúlt év a frufru éve volt, 2022-ben a merészebb hajvágások határozzák meg. A listánkra fel kell vennünk a medúza hajvágást is. „Szó szerint képzelj el egy medúzát egy kopasz manöken fején. Most képzeljük el, hogy ezt hajvágássá változtatjuk.” Minél rövidebb és minél kerekebb a korona, annál extrémebb lesz a hajvágás.

2022 ősz nagy divattrendje lesz a medúza hajvágáshttps://www.pinterest.com/pin/706502260311320941/
Mi a medúza hajvágás?

Ennél a hajvágásnál két réteget különböztetünk meg egymástól, a haj külső része egy rövid bob fazon, a belső réteg pedig hosszú marad. Ennek következtében a frizura a tengeri élőlényhez, a medúzához lesz hasonló, innen kapta nevét.

 

Milyen típusú haj szükséges a medúza hajvágáshoz?

A medúza hajvágás nem mutat jól mindenkinek. A legjobb választás, ha finomszálú hajad van. Továbbá göndör hajhoz sem ajánlják a stylistok, csak abban az esetben, ha ki van vasalva.

„Röviden, a medúza vágás a legjobban a közepes és vastag hajon működik, amely egyenes, vagy csak egészen enyhén hullámos.”

Egy másik szakértő szerint a medúza hajvágás mindenkinél jól működhet. Fontos, hogy egy igazán professzionális stylistnál időpontot kérjünk, aki a hajtípus, hajsűrűség és az arcforma alapján megmondja nekünk, hogy ezt az extrém frizurát hogyan lehet a saját adottságaink alapján a lehető legoptimálisabban viselni.
 

Fontos!

 

A medúza hajvágás megváltoztatja a haj növekedési ütemét. Ha a végeredmény még sem lesz számodra tetsző, akkor meg kell várnod, amíg a felső rész megnő a kívánt hosszra. Utána hozzá kell vágatnod az alsó részt.Nagyszerű dolog blogot írni.