2022 ősz új hajtrendje a Pillangó frizura
Divat

2022 ősz új hajtrendje a Pillangó frizura

2022 ősz új hajtrendje a Pillangó frizura

 

2022 ősz új hajtrendje a Pillangó frizura – A 70-es évek nagy frizuratrendje éled újra 2022 őszén. Abban az esetben válhat igazán hasznodra, hogy ha már régóta hosszú a hajad és fontolgatod, hogy rövidre vágasd, azonban még nem kötelezted el magad véglegesen.

 

 

Ennek az új hajtrendnek köszönhetően, amely 2022 őszén újra divattrend lett, képes leszel arra, hogy megnézd magad, milyen lenne, hogy ha rövid lenne a hajad úgy, hogy nem kell végérvényesen megszabadulnod a hosszú tincsektől.

 

Íme a pillangó frizura, a 70-es évek sláger trendje, ami most visszatért a divatba

 
 

Mielőtt felkeressük a fodrász szalont, nagyon sok dolgot el kell döntenünk. Mennyit vágassunk a hajunkból? Milyen fazont válasszunk? Milyen színű legyen a hajunk?

A pillangó frizura a 2022-es őszi szezon egyik új hajtrendje segít nekünk abban, hogy ha kísérletezni szeretnénk a rövid hajjal, miközben mégsem szeretnénk teljesen rövidre vágatni a hajunkat.

Ennek a frizurának az a lényege, hogy a fejtetőn rövidebbek a tincsek, aminek köszönhetően elválnak az alattuk lévő részektől. A hosszabb rétegeket könnyen összefoghatjuk vagy feltűzhetjük, ebből adódóan megnézhetjük azt, hogy hogyan állna nekünk a rövid haj, ha arra esne a választásunk.

Lehet, hogy vállig érő a hajunk vagy még annál is hosszabb, minél hosszabb hajunk van annál több új réteggel kísérletezhetünk és a végeredmény még látványosabb lesz.

 
A Charlie angyalai című sorozat sztárjai a megjelenés pillanatában divattrendet teremtettek. Nők milliói viselték a főszereplő frizuráját. A pillangó frizura lényege tehát az, hogy különböző rétegeket vágnak a hajunkba. Felül rövidebb. Nagyon fontos eleme lesz ennek a fazonnak a szárítási technika.

A szárítási technika azért játszik fontos szerepet, mert ennek köszönhetően jobban megmutatkoznak a különböző rétegek. Viszont abból adódóan, hogy ma már nagyon sok hajformázó eszköz a rendelkezésre áll, nem lesz hosszabb idő a frizuránk elkészítése annál, mint ha például kivasalnánk a hajunkat.

 

 
 

https://hu.pinterest.com/pin/412712753361356686/

 


Nagyszerű dolog blogot írni.