Szűrke szín fog dominálni 2023/2024 telén
Divat

2023 divattrendek

 

Az ősz utolsó hónapjába lépve, várjuk a decembert. Az ünnepi készülődést, az ünnepeket, majd pedig az év végi hangulatot. A szilveszteri partit, vagy éppen a pihentető, kikapcsoló otthoni tévézést a családdal vagy a barátokkal és azután már nagyon gyorsan itt lesz a 2023-as év.

 

És az új esztendő számos meglepetést tartogat. A 2023 tavaszi/nyári divattrendjeit azonban már most mindenképpen érdemes szemlélni, hiszen gyorsan el fog jönni az idő, amikor újra kisüt a nap, újra tavasz lesz és nekünk trendinek és stílusosnak kell lennünk az új évben is.

 

A négy nagy divatfőváros New York, London, Milánó és Párizs az elmúlt hónapban, pontosabban szeptember végén és október elején megtartotta divatheteit, megismerhettük a 2023 tavaszi/nyári kollekciókat.

 

A kollekciók sokkal jobban tükrözték azokat az eseményeket, amelyek a világban zajlanak, mint korábban bármikor. A kifutókon megjelent a feminizmus és a háború is, sok tervező volt, aki befejezetlen ruhákkal vagy szakadt, gyűrődött anyagokkal szimbolizálta történéseket.

 

Voltak akik a katonai megjelenésből merítettek ihletet. Ellenben a különböző díszítések, tollak, könnyed anyagok nagyszerűen ellensúlyozták a fentieket. A 2023-as év tavaszi/nyári trendjeiről már tudunk annyit, hogy ebben a cikkben áttekinthessük azokat.

 

2023 divattrendek Katonai megjelenés

A zsebes nadrág, vagy éppen a katonai egyenruha színeit megidéző darabok a 2000-es évek Y2K divat iránti nosztalgia jegyében jelentek meg a kifutókon.


2023 divattrendek Minimalizmus

A minimalizmus újraéledését neominimalizmusnak is nevezhetjük. Tökéletes irodai öltözék, a letisztult szabásvonalakat, természetes, semleges színeket domináló darabok.
https://www.pinterest.com/pin/135741376260986528/


Csípő kiemelése

A 2023 tavaszi/nyári trendek között a csípő kiemelése igen hangsúlyos szerepet kap. A koktélruháknál látványos trend lesz, kedvelt lesz azon hölgyek körében, akik nem kedvelik annyira a testhez simuló ruhákat.Merész kivágások

Rengeteg híresség jelent meg a vörös szőnyegen ennek a trendnek a képviseletében.


Aszimmetria

Az aszimmetria befejezetlenséget és bizonytalan jövőt szimbolizál. Több divattervező is visszahozta a 2023-as trendek közé ezt a régi klasszikus megjelenést. A hétköznapokban is bátran viselhetjük az aszimmetrikus szuknyákat.

Fehér blúzok

Igazán változatosan viselhetjük a fehér blúzokat. Mondhatjuk azt, hogy teljesen új életre kelnek a fehér blúzok 2023-ban. És csak rajtunk áll, hogy bevállaljuk-e ezeket a merész újításokat. A vállakat szabadon hagyó vagy az éles szabásvonalú vagy a túlméretezett darabok közül is választhatunk.


https://www.pinterest.com/pin/4785143347724379/
Nagyszerű dolog blogot írni.