2023 ősz/tél
Divat

2023 ősz/tél

2023 ősz/tél

A párizsi divathét tele volt meglepetésekkel. A tervezők különleges helyszíneket, vendégeket és ruhadarabokat vonultattak fel. A kifutókon a 2023 őszén érkező kollekciókat láthattuk.

 

Versace

Donatella Beverly Hillsben tartotta a bemutatóját. A kollekciót a 90-es évek ihlette little black dress és a kosztüm volt a főszereplő.

 

Alexander McQueen

A nézők tökéletes szabás kiválóságát tekinthették meg a bemutatón, ahol Sarah Burton bizonyította, hogy a ház az élmezőnyben szerepel. Naomi Campbell nyitotta meg a bemutatón a sort. A fekete és a fehér szín dominanciáját a vörös törte meg.

 

Nina Ricci

A divatház élére az elmúlt évben került Harris Reed. Tervezőként most debütált. Játékos minái egy látványos, csíkos kifutón megtestesítette az extravaganciát.

 

Off-White

Ibrahim Kamara most mutatta be első, teljes egészében saját kollekcióját. Futurisztikus, igazi Off-White védjegyeket magán hordozó kollekciót készített.

 

Schiaparelli

AZ 1927-től kezdődően működő divatház az idei évben mutatott be első alkalommal ready-to-wear kollekciót is. Így a márka elérhetőbb lett, mint korábban bármikor, azonban kifinomult stílusérzékre is szükség van egy Schiaparelli darabhoz.

Nagyszerű dolog blogot írni.