Film

8K exkluzív tartalmak A hatalom gyűrűihez

A 8K felbontás 8000 pixel szélességű képfelbontást vagy kijelző felbontást jelent. A 8K kijelző felbontás a 4K utódja. Az első 8K tévéket a 2019-es CES-en mutatták be. Az előrejelzések alapján a 8K kompatibilis eszközök 2023-ban is csak az UHD TV-k 3 százalékát teszik ki.

A tévégyártók azonban jóval optimistábbak, hiszen a 4K piac is a várnál sokkal gyorsabban növekedett. Nem is akármilyen módon, hiszen 2016-ban a tényleges eladások hatszorosan haladták meg az előrejelzéseket.

 

 

 

Kép: By Libron – Own work, CC0, 

 

 
A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozathoz a Samsung és az Amazon már 8K-ban is kínál tartalmakat. A streaming tartalmak technológiája egy új és jelentős technológiai mérföldkőhöz érkezett. A 8K felbontású tartalmak, amelyekkel az Amazon a Samsung partnereként készül kiadni a Gyűrűk Ura előzménysorozatához kapcsolódóan.

A Samsung olyan lehetőséget kínál a rajongóknak, amelyeknek a használatával exkluzív, 8K tartalmak érhetőek el a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szeptember 2-i kezdéséhez. A rajongók kizárólag Samsung tévékkel férhetnek hozzá ezekhez az exkluzív tartalmakhoz.

„A 8K jelenleg a legnagyobb prémium kijelző technológia, amelynek gyakorlati alkalmazása mérföldkőnek számt. „ – ezt Simon Sung a Samsung ügyvezető alelnöke jelentette ki.Nagyszerű dolog blogot írni.