A 2022-es év színe a Very Peri

A 2022-es év színe a Very Peri

A 2022-es év színe a Very Peri

A 2022-es év színe a Very Peri – Minden évben kihirdeti az év színét a PANTONE, amely az egész világon ismert színintézet. 2022-ben egy teljesen ismeretlen árnyalatot a Very Peri színt nevezett meg. A Very Peri egy igazán különleges, hűvös, kék és lila között elhelyezkedő színárnyalat.

A kék nyugalmát, megbízhatóságát és méltóságát és a lila eleganciáját, titokzatosságát, misztikusságát egyszerre jeleníti meg.

A PANTONE indokolta is választását, úgy fogalmazták meg, hogy ez a szín azt szimbolizálja, hogy globálisan nagyon változékony időkben élünk, az elszigeteltségből kilépünk és fizikai, illetve digitális életünk egészen új utakon találkozik a technikai vívmányoknak köszönhetően.

 

2022-ben a Very Peri meghódított a divatipart
Ez a különleges színárnyalat meghódította az egész világot, egyre gyakrabban tűnt fel a divatbemutatókon és az utcákon egyaránt. Helyet kapott a sminkpalettán, izgalmas, modern smink készíthető felhasználásával.


Körömlakként is menő a viselése és az ékszerek sem maradhatnak ki a sorból, egyre több olyan darab készül ebben a színárnyalatban.A 2022-es év színe a Very Peri
Scroll to top