Divat

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír

 

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzelés is. A jövőt ma tervezzük. A digitalizáció minden korábbinál több lehetőséget kínál.

 

Olyan lehetőségek ezek, amelyek a tervezést egy következő szintre emelik, miközben olyan termékeket gyártanak, amelyek jobban szolgálják a felhasználókat. A járművek már sokkal többek, mint a személyszállítás eszközei, egy jobb élmény keretében az utazás élménnyé alakításán keresztül egy jobb életet teremtenek.

 

Az Audi új gömb koncepciójával bizonyítja, hogy a jármű nem csak funkcionális eszköz, de inspirációs forrás is lehet. „Az Audi elképzelése a felhasználó-orientált élményeszközről nem arról szól, hogy megzavarja az emberek elvárásait a klasszikus Audi esztétikával szemben. Arról van szó, hogy olyan dizájnt hozzunk létre, amelyet csodálnak, kedvelnek és szépnek tartanak.” – mondta a márkaigazgató.

 
Az Audi urbansphere koncepciója

A csúcsforgalom szívében található menedék, a teljesen automatizált Audi urbansphere koncepció nemcsak egy kerekeken guruló társalgó, hanem a legnagyobb koncepciójármű is, amely eddig csatlakozott a gömbcsaládhoz. High-tech kínálatával és nagyvonalú belső terével első osztályú kényelmet kelt életre.
 

Az Audi grandsphere koncepciója

A gömbkoncepciók közül a második bepillantást enged a jövő prémium mobilitásába az Audi értelmezése szerint. A teljesen újragondolt belső tér tágas térré válik az élmények számára, egy első osztályú társalgó hangulatával.
Az Audi skysphere koncepciója

A koncepciójárművek sorozatának első tagjaként, amely bemutatja, hogy az Audi hogyan alakítja aktívan a prémium mobilitás jövőjét, a tanulmány egyesíti a technológiát és a dizájnt, megnyitva az ajtót a tapasztalatok teljesen új világai előtt.
https://www.pinterest.com/pin/900438519224434526/Divattrend
Trendi divat

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban.

Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük.

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzelés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.