Életmód

A fény száműzi a láthatatlanságot

A fény száműzi a láthatatlanságot

A fény száműzi a láthatatlanságot – West Palm Beach Floridában található Palm Beach megye székhelye. A szomszédos Palm Beach-től nyugatra található. A Miami nagyvárosi terület egyik fő városa. 2020-ban 6 millió embernek adott otthont. Két évvel Miami előtt, 1894-ben építették a várost, ez a legrégebbi bejegyzett település Dél-Floridában. Miami belvárosától, mintegy 109 km-re fekszik.

A Pride hónap elindításához június 1-jén West Palm Beach az LMBTQIA+ közösséget ünnepli. A Centenáriumi szökőkutat a Nancy M. Graham Centennial Parkban a Pride színeivel világítják meg. Az ünnepségen este 8 órakor lesznek felkeapcsolva a szivárvány színek.

Az egyéjszakás eseményen Pride Happy Hour lesz látható este hat és nyolc óra között, ahol Rob Russel és Avary Sommers kabarésztárok lépnek fel a Francia Bisztróban. Továbbá a Palm Beach Symphony és a Palm Beaches fiatal énekeseinek zenéi is színpadra kerülnek.

A fény száműzi a láthatatlanságot

A Miért csináljuk ezt kérdésre az eseményt a Creative Arts Enerprises szervezi, elnöke Ellen Wedner azt válaszolta, hogy azért, mert a fény száműzi a láthatatlanságot. Ez az egyéjszakás esemény a Pride hónap első napján nyilvános elismerést ad a Pal Beach-i közösség tagjainak.

Az alakuló REEL PRIDE FILMFESZTIVÁLNAK, amelyet október 9 és 12 között készülnek megrendezni, szintén a Creative Arts Enterprise ad otthont. Október 11-én kerül megrendezésre az LMBTQ Történelem Hónapja és a Nemzeti Coming Out Day.

Az elnök mindenkit meghívott az eseményre, hogy csatlakozzon a szórakoztató, poitív, közösségi eseményhez. Egy olyan időszakban teszi ezt, miközben szándékosan megrongálják ennek a közösségnek az értékeit és hivatalos állami propagandával szeretnék megbélyegezni a kissebbségi csoporot.

A fény száműzi a láthatatlanságot bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.