A legjobb férfi parfümök listája

A legjobb férfi parfümök listája

 

 

A legjobb férfi parfümök listája

 

A legjobb férfi parfümök listája A teljesség igénye nélkül gyűjtöttünk össze olyan férfi parfümöket, amelyek a legjobbak közé, a legjobb férfi parfümök közé sorolhatóak. A lista azonban nem teljes. A parfümök számtalan márka és divatház termékei. Jobbnál jobb termékek kerülnek folyamatosan a piacra. A jövőben igyekszünk, hogy a legjobb parfümök listáját bővítsük és újabbakat hozzunk létre. Böngéssze át a jelenlegi listánkat és ha valamilyen javaslata van, a kapcsolat menüpont alatt tud üzenetet küldeni számunkra.A parfüm illatos illóolajok vagy aromavegyületekből, rögzítőanyagokból és oldószerekből áll. Kereskedelmi forgalomba általában folyékony állapotban kerül. Arra használjuk, hogy az emberi testnek, tárgyaknak vagy a lakóhelyünknek kellemes illatot kölcsönözzünk.

Az illatszerek készítésének művészete az ókori Mezopotámiában, Egyiptomban, az indus-völgyi civilizációban és Kínában kezdődött. A parfümök több mint 4000 éves múltra tekintenek vissza.

2003-ban a régészek felfedezték, hogy a világ legrégebbi fennmaradt parfümjei a ciprusi Pyrgosban található. Egy ősi parfümériában fedezték fel őket, ahol legalább 60 állóképet, keverőtálakat, tölcséreket és parfümös üvegeket találtak. Az ősi időkben az emberek gyógynövényeket és fűszereket használtak, mint például mandula, koriander, mirtusz, tűlevelű gyanta és bergamott, valamint virágok.

2018 májusában egy ősi parfümöt, a “Rodo” -t (Rose) újjáépítették a Görög Nemzeti Régészeti Múzeum “A szépség számtalan aspektusa” című jubileumi kiállítására, lehetővé téve a látogatók számára, hogy szaglási receptorukon keresztül közelítsék meg az ókort.

A kereskedelmi forgalomba kerülő parfümök formuláit nagy titokként kezelik. Azonban, még ha közzé is tennék őket, akkor is egy átlagos fogyasztó számára kevés hasznuk lenne, az adott illat élményének leírására.

Zenei metafora

A parfümöt egy zenei metafora úgy írja le, hogy három hangjegykészlettel rendelkezik, így a harmonikus illategyenlőség. A hangok idővel kibontakoznak, a felső hang azonnali benyomása a mélyebb középső hangokhoz vezet, és az alaphangok fokozatosan megjelennek az utolsó szakaszként. Ezeket a jegyzeteket gondosan készítik el a parfüm párolgási folyamatának ismeretében.

Felső jegyzetek: Más néven a fejjegyzetek. Az illatok, amelyeket azonnal érzékelnek egy parfüm alkalmazásakor. A felső hangok kicsi, könnyű molekulákból állnak, amelyek gyorsan elpárolognak. Ezek alkotják az ember kezdeti benyomását egy parfümről, és ezért nagyon fontosak a parfüm értékesítésében. A felső jegyek közé tartozik például a menta, a levendula és a koriander.


Középső megjegyzések: Szívjegyzeteknek is nevezik. Egy parfüm illata, amely közvetlenül a felső hang eloszlatása előtt jelenik meg. A középső hanganyagok a parfüm “szívét” vagy fő testét alkotják, és elfedik az alapjegyek gyakran kellemetlen kezdeti benyomását, amelyek idővel kellemesebbé válnak. A középső jegyek közé tartozik például a tengervíz, a szantálfa és a jázmin.

Alapjegyzetek: Egy parfüm illata, amely közel jelenik meg a középső hangok távozásához. Az alap- és a középső hangok együtt alkotják a parfüm fő témáját. Az alapjegyzetek mélységet és szilárdságot hoznak a parfümbe. Az ilyen illatosztályba tartozó vegyületek jellemzően gazdagok és “mélyek”, és általában csak az alkalmazás után 30 perccel érzékelik őket. Az alapjegyek közé tartozik például a dohány, a borostyán és a pézsma.

A felső és középső hangok illatát az alaphangok befolyásolják; ezzel szemben az alapjegyek illatát megváltoztatják a középső jegyként használt illatanyagok típusai. Azok a gyártók, akik parfümjegyeket tesznek közzé, általában illatpiramisként bemutatott illatkomponensekkel teszik ezt, fantáziadús és absztrakt kifejezéseket használva a felsorolt összetevőkre.

 

Antonio Banderas parfüm

“Nem vagyok vegyész. Nem tudom, hogyan készítsek parfümöt, de amikor Puiggel beszélek a tapasztalataimról, a kalandjaimról, az életszemléletemről… a parfümőrök ezeket az érzelmeket és érzéseket arra használják, hogy formát adjanak egy olyan illatnak, amely tükrözi a személyiségemet.” – Antonio Banderas

Antonio Banderas parfümök az évek során fejlődtek. Azonban van valami, ami mindig is jelen volt a parfüm életében és ez nem más, mint a csábítás. Minden egyes illat egy hosszú folyamatnak köszönhető, amely során az összetevők kiválasztásával és az aromák kombinálásával létrejön az új illat.

A színész tapasztalatai és emlékei alapján, életének különböző szakaszaiban megélt események inspirálják ezeket a parfümöket. Antonio Banderas az alfája és az ómegája minden illatnak és az elejétől kezdve a végéig részt vesz a parfüm alkotásának folyamatában.

 

Versace Dreamer

Giovanni Versace olasz divattervező, életművész és üzletember. Alapítója a Versace nemzetközi luxus divatháznak. Kiegészítőket, parfümöket, sminkeket, lakberendezéseket és ruhákat gyárt a vállalat. Olyan hírességek számára tervezett, mint Eric Clapton, Diana hercegnő, Naomi Campbell, Kate Moss, Madonna, Elton John, Tupac Shakur és még sok más hírességnek.

Ő volt az első tervező, aki összekapcsolta a divatot a zenei világgal. 1978-ban nyitotta meg butikját Milánóban. Gyorsan szenzációvá vált a nemzetközi divatéletben. Mintái élénk színekkel rendelkeztek. Merész nyomatokkal és kivágásokkal. Esztétikája szerint „ötvözve a luxus klasszicizmust a nyílt szexualitással”. A divatszabályokkal szembeni pimasz dacolása vezetett az általa mondott és azóta szállóigévé vált „nem hiszek a jó ízlésben”.

A Dreamer egy Versace parfüm férfiak számára. Dreamer The Original Edition 1996-ban jelent meg. Jean-Pierre Bethouart áll parfüm készítőként az illat mögött. A levendula, zsálya, mandarin, dohány, rózsa, szegfű és muskátli illatok szerepelnek a Dreamer Versace parfümben.

Ennek a romantikus parfümnek a kezdete édes, a vége aromás. A legjobb jegyek közé tartozik a clary zsálya, a levendula és a mandarin.

 

Armani Acqua

Giorgio Armani olasz divattervező. 1975-ben alapította meg az Armanit. 2001-ben az olasz származású legsikeresebb divattervezőként ismerték el. A Bloomberg Billionaires Index szerint Armani becsült nettó vagyona 2021-ben 9,53 milliárd dollár volt.

Parfüm sorozatát 1982-ben hozta létre. A L’Oréal 1988-ban vette át a vállalattól a tevékenységet. Az Acqua di Giò 1996-ban jelent meg.

A Acqua di Gio egy Armani illat férfiak számára. Alkotói Alberto Morillas, Annick Menardo és Christian Dussoulier. A lime, a citrom, a begamott, a jázmin, a narancs, a mandarin a legjobb jegyei. Az Aqua di Gio férfiak és nők számára is elérhető parfüm. A tengervíz jegyeinek és a napsütötte bőr harmóniájában épül fel. Égő mediterrán életérzéssel van tele. A citrusfélék összefonódnak a parfümben.

 

Versace Eros férfi parfüm

A legjobb férfi parfümök: Versace Eros férfi parfüm – Az Eros By Versace egy energikus újdonsággal ruházza fel a férfit. Zöld alma, menta levelek keverékéből készült férfi parfüm. Az aroma jelentős árnyalata a türkiz, amelyet az isteni lények férfias árnyalatának tekintenek.

Az illat célja, hogy korlátlan energiát szabadítson fel, észrevehető minőséget kínáljon a vágyakhoz. A parfüm elnevezése a görög szerelem istenétől származik, így a görög mitológia ihlette a nevet. Erosz Aphrodité istennő gyermeke.

2012-ben indította a Versace az új illatot férfiak számára. Donatella Versace célja az volt, hogy az illatot beépítse a Versace márka koncepciójába. „Eros valóban Versace házának DNS-e” – magyarázta Donatella.

Dolce&Gabbana The One férfi parfüm

Trendi divat a Dolce&Gabbana The One férfi parfüm – A Dolce & Gabbana olasz luxus divatház, amelyet 1985-ben alapították Domenico Dolce és Steano Gabbana olasz divattervezők. 1982-ben találkoztak egymással a milánói klubban, 1983-ban “Dolce & Gabbana” néven tervezői tanácsadó stúdiót alapítottak. 1985-ben mutatták be első női kollekciójukat.

A The One Parfüm tökéletesen tükrözi a Dolce Gabbana férfit. karizmatikus és csábító, elegáns és kifinomult, szeret vigyázni magára. A The One férfi parfüm karizmatikus és csábító, elegáns és kifinomult.

  • Dolce & Gabbana The One férfi parfüm: 100% hiteles. Dolce &Gabbana The One for Men 5.0 oz Eau De Parfum Spray.
  • The One for Men tökéletesen tükrözi a Dolce Gabanna férfit: karizmatikus és csábító, elegáns és kifinomult, szeret vigyázni magára. Egy modern hedonista, aki soha nem halad el észrevétlenül. A részleteket Dolce Gabanna bocsátotta rendelkezésre
  • Élénk és elegáns, a grapefruit, a koriander és a bazsalikom csúcsjegyei az illat keleti fűszeres jegyeit mutatják

 


Dior Sauvage férfi parfüm

Legjobb férfi parfümök Dior Sauvage férfi parfüm – 1966-ban a Dior elkészítette Dior Citrus Eau Sauvage férfi parfümöt. Ez a parfüm jázmin illattal volt dúsítva, amelyről a kutatók később megállapították, hogy hatással van a nagyagy nemi hormonokra.

50 évvel később Johnny Deep szereplésével készült rövidfilm népszerűsíti az egyik legjobb férfi parfümöt.

Rendkívül koncentrált illat, mint egy kivételes összetevőkből készült finom likőr. Erőteljes illat, pazar és magával ragadó nyomvonallal, amelyet Johnny Depp testesít meg.


Christian Dior Ambre Nuit férfi parfüm

 

Legjobb férfi parfümök: Christian Dior Ambre Nuit férfi parfüm – Christian Dior francia divattervező, a világ egyik legjobb divatházának a Dior alapítója. Ma az LVMH anyavállalat tulajdonában áll. A divatház a világ minden táján ismert. Mindössze egy évtized alatt, mind az öt kontinensen híressé vált. A második világháború után alapította meg a vállalatát, amelynek „Új megjelenés” kollekciója forradalmasította a női öltözködést. Továbbá hozzájárult ahhoz is, hogy Párizs a divatvilág központjává váljon.

François Demachy kreatív alkotásából született az Ambre Nuit Dior Parfüm. Az Ambre Nuit egy keleti illat. Az amber állati jegyeiből született illat azonnali erejét érzéki, bársonyos akcentusok lágyítják. Egy olyan karakter, amely egyszerre egyenes és titkolózó. Az Ambre Nuit egy lágy fűszeres jegyekkel elevenített virágos illat.

Ez a parfüm sokoldalú a borostyán mézes, aranyos csillogásával és a török rózsa intenzív rózsás érintéseivel, olyan impozáns, mint egy bársony kárpit.

Az Ambre Nuit illat két véglet találkozása: a borostyán és a török rózsa, amely kibontja finomságát és kifinomultságát. Ennek a parfümnek az intenzitása se nem túl finom, se nem túl vad, az illat egyszerre erős és burkoló.

Bleu De Chanel férfi parfüm

A legjobb férfi parfümök, a Bleu De Chanel férfi parfüm – A világ egyik legkedveltebb férfi parfümjei közé tartozik. Összetéveszthetetlen. A francia Chanel divatház 2010-ben hozta létre. Ma már jól ismert aromák etalonjává vált. A Bleu de Chanel (szó szerint “Chanel’s Blue” vagy “Blue Chanel” néven fordítva) egy férfi illat, amelyet Jacques Polge készített Chanel számára 2010-ben.

Ez volt az első férfi illat, amelyet a márka kiadott az Allure Homme Sport óta 2004-ben, és az első férfi masterbrand, amelyet az Égoïste 1990-es száma óta mutattak be.

A Bleu de Chanel-t fás aromás illatként írják le, amelyet az “aromás gyógynövények” és a “fényűző központ és alap” kombinációja azonosít. Az illat citrom, menta, rózsaszín bors és grapefruit felső jegyeit tartalmazza; gyömbér, Iso E Super, szerecsendió és jázmin középső jegyei; valamint labdanum, szantálfa, pacsuli, vetiver, tömjén, cédrus és fehér pézsma alapjegyei.

Polo Red férfi parfüm

Trendi divat a Polo Red férfi parfüm – Ralph Lauren amerikai divattervező, filantróp és milliárdos üzletember, legismertebb a Ralph Lauren Corporation, egy globális több milliárd dolláros vállalkozás. Jól ismert ritka autó gyűjteményéről, amelyek közül néhányat múzeumi kiállításokon mutattak be.

Lauren 2015 szeptemberében lemondott a vállalat vezérigazgatói posztjáról, de továbbra is ügyvezető elnök és kreatív igazgató marad. 2022 áprilisában nettó vagyonát 6,9 milliárd dollárra becsülték.

  • A Polo RED-et vad és energizáló illatanyagként jelentik be, amely a piros színhez illő összetevőket tartalmaz
  • A kompozíció áfonyával és olasz citrommal egyesített vörös grapefruittal nyit
  • A kompozíció szíve a vörös zsálya, a vörös sáfrány és a levendula harmóniáit hangsúlyozza, míg az alapban lévő “vörös jegyeket” vörös fával, forró borostyánnal és illatos kávébabbal írják le.

Boss Hugo Boss férfi parfüm

Legjobb férfi parfümök: Boss Hugo Boss férfi parfüm – BOSS-nak nevezik igen gyakran a Hugo Boss-t, amely egy luxus divatház. Székhelye Metzingenben, Baden-Württembergben, Németországban található.Ruhákat, kiegészítőket, cipőket, és parfümöket értékesít. 2010-ben a vállalat eladása 2 345 850 000 dollár volt, nettó nyeresége pedig 262 183 000 dollár, a teljes nettó nyereség 42% -ának megfelelő jogdíjakkal.

2013 júniusában Jason Wu-t nevezték ki a Boss Womenswear művészeti vezetőjévé. A márka két fő terméke a Boss és a Hugo. A gyártás különböző helyszíneken történik. Egyrészt a saját gyártóüzemeiben, másrészt licence szerződést kötött különböző vállalatokkal a Hugo Boss márkájú termékek gyártására. 2020-ban a Hugo Boss elkészítette első vegán férfi öltönyét, amely nem állati alapanyagot tartalmaz és nem tartalmaz szintetikus festéket vagy vegyi anyagokat.

Tom Ford Noir Extreme férfi parfüm

Tom Ford Noir Extreme férfi parfüm – Tom Ford 2005-ben alapította a saját nevét viselő luxus divatházat. A ready-to-wear és a made-to-measure kínálattól a cipők, a kiegészítők és a kézitáskák és kozmetikumok mellett parfümöket is forgalmaznak.

A Gucci kreatív igazgatói posztjától 2004-ben távozott. A következő évben pedig saját márkát alapított. A XXI. század első igazi luxusmárkájaként írják le. 2017-ben került az Esée Lauder tulajdonába a Tom Ford Beauty, amelyet 1 milliárd dolláros árbevételre becsültek.

A Noir Extreme egy parfüm, Tom Ford férfi illat kollekciói közül. 2015-ben került forgalomba. A szerecsendió, sáfrány, mandarin, narancs illatok felfedezhetőek a parfümben. Alapjegyei a jázmin, a vanília, a borostány.

Tom Ford 2012-ben dobta piacra a Tom Ford Noir Eau de Parfumot, amelyet 2013 novemberében a Tom Ford Noir Eau de Toilette követett. 2015 májusában elkészítette az illat új változatát Tom Ford Noir Extreme néven.

A Noir férfi új dimenzióját tárja fel. A Noir Extreme egy borostyánnal átitatott illat, csábító és élvezetes szívvel, amely a férfi azon aspektusát ragadja meg, amely élvezi a mértéktelenséget és mer rendkívüli lenni.

Tobaco Oud Tom Ford férfi parfüm

 

Legjobb férfi parfümök: Tobaco Oud Tom Ford férfi parfüm – Tom Ford 2004-ben vált meg a Gucci kreatív igazgatói pozíciójától. A következő évben megalapította saját márkáját és kiadóját, amely nevét viseli. Megalakulása óta kritizálták, hiszen meztelen nőket használt reklámkampányaiban. Azt állították, hogy a hirdetései tárgyiasítják a nők testét.

A Tom Ford termékcsaládja a ready-to-wear ruhák, a lábbelik és a divatkiegészítők, illetve a kozmetikumok és a parfümök.

A Tobacco Oud by Tom Ford egy fás, fűszeres növényillat egyaránt nőknek és férfiaknak. 2013-ban indult el a parfüm hódító útjára. Az illatban felfedezhető a fahéj, a koriander és egyéb alapanyagok.

A Tobaco Oud a függőséget okozó szenvedélyek titkos történetét tárja fel. Az illatanyagok fagyantából és füstölgő aromás dohányból készülnek. Összefonja az ideális arab dohányharmóniát és a gyógynövények illatát. Virágos és fűszeres dohány keverék ihlette ezt a parfümöt, amelyet férfiak és nők is használhatnak.

Bottega Veneta Pour Homme férfi parfüm

Bottega Veneta Pour Homme férfi parfüm – A Kering luxuscsoport leányvállalata a Bottega Venetta. Egy olasz luxus divatmárka, amelynek székhelye Milánóban található. Férfi divat és női divat termékpalettáján az ékszerek és az illatanyagok, a parfümök is megtalálhatóak. 1966-ban alapították, a céget 2001-ben felvásárolta a Kering. 268 üzletet üzemeltet 3 754 alkalmazottal dolgozik és 1,140 milliárd euró árbevételt generált a 2020-as évben.

Aramis Vaporisateur férfi parfüm

Legjobb férfi parfümök: Aramis Vaporisateur férfi parfüm – Alexandre Dumas A három testőr című regényében Aramis egy kitalált szereplő, aki másik két muskétás, Athos és Porthos társaságában a főhős d’Artagnannak a barátai. Aramis szereti a nőket és sokat udvarol nekik. Állandóan ambiciózusnak ábrázolják. Személyes ambíciói ellenére Aramis rendkívül hűséges barát.
Aramis egy amerikai parfümmárka, az Estée Lauder 1964-ben mutatta be. Ez volt az első olyan férfi parfüm, amely széles körben elérhető volt az áruházakban. Ma már 120 országban értékesítik.
Parfümőrnek nevezzük azt a személyt, aki szakértője a parfümkompozíciók létrehozásának. A parfümőr gyakorlatilag művésznek tekinthető. Alapos képzést kapott az illatesztétika fogalmaiből. A parfümőrnek alaposan kell ismernie az illatösszetevők széles skáláját, továbbá képesnek kell lennie arra, hogy mindegyiket és kombinálva is megkülönböztesse.

Bernard Chant parfümőr alkotta. Gardenia, jázmin, borostyán, szantália illatokkal rendelkezik. „Hihetetlenül kifinomult és jellegzetes illatnak” tartják. Annyira tartozik a legendák közé, mint a hős, akiről elnevezték.

Aventus Creed férfi parfüm

Aventus Creed férfi parfüm – A párizsi székhelyű Creed parfümház indította el az Aventus Eau de Parfum márkát 2010 szeptemberében. 2010-ben a Creed fennállásának 250. évfordulóját ünnepelte. A Creed mestere Olivier Creed az állította, hogy az Aventust Bonaparte Napóleon francia katonai és politikai vezető inspirálta. Ennek eredményeként az illatban található illatok közül sok kapcsolatban áll Napóleonnal. Például a korzikai feketeribizlieket (ahol Napóleon született) és a Louisianai Nyírfát (amelyet Napóleon 4 évig uralkodott) használják.

 
 

 

 

trendi divat

 

DIVAT TREND – A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

ÉLETMÓD

Az életmód szó szerinti jelentése, olyan szokásokat, attitüdöket, erkölcsi normákat jelöl, amelyek együttesen egy személy vagy egy csoport életmódját alkotják. Szociológiai értelemben az egyén vagy a csoport érdekei, véleményei, viselkedése és viselkedési orientációi.

Vidéken más életet folytatunk mint városban. Az életmód általában tükrözi az egyén hozzáállását, életmódját, értékeit vagy világnézetét. Ezért az életmód az önérzet kovácsolásának és a személyes identitással rezonáló kulturális szimbólumok létrehozásának eszköze.

Az életmódnak nem minden aspektusa önkéntes. Hiszünk benne, hogy a jó élet nem csak egy szűk kíváltságos, nagy vagyonnal rendelkező rétegnek jár. Olyan bejegyzéseket próbálunk közzétenni, amelyeknek segítségével felfedezheted saját magadat, a vágyaidat.

Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy inspiráljuk olvasóinkat a jobb élet megteremtésében. Bárhol vagyunk is a világban, bármilyen körülmények között, minden embernek fontos, hogy az életében legyenek olyan pillanatai, amelyek a sajátja, amikor kifejezheti egyéniségét.

 

KARRIER

Életünk jelentős részét a karrier építésével töltjük. Lehet, hogy egy vállalatnál dolgozunk alkalmazottként vagy tanulunk, hisszük, hogy a szabadidő kellemes eltöltése mindannyiunk számára fontos érték.

Szeretnénk, ha minden ember olyan munkát végezhetne, ami feltölti és jobbá teszi a mindennapjait. Ha olyan munkát végzel amit szeretsz, akkor nem dolgozol.

A karrier egy másik igen jelentős területe az, amikor az ember nem alkalmazottként dolgozik, hanem saját vállalkozásba kezd. Amikor vállalkozni kezdünk fontos, hogy ne egy plusz munkahelyet hozzunk létre saját magunk számára.

Sokkal inkább egy olyan rendszert, amelynek segítségével több szabadidőre, nagyobb önkiteljesedésre van lehetőségünk. Nagyon sok vállalkozó ott rontja el, hogy egy saját munkahelyet teremt magának, ahelyett, hogy egy olyan rendszert teremtene, amely további lehetőségeket biztosít számára.

 

RECEPTEK

Receptek – A konyha egy különleges helyszín az életünkben. Itt készülnek el azok az ételek, amelyeknek egészségesnek, finomnak és táplálónak kell lenniük. Olyan recepteket szeretnénk összegyűjteni és közzétenni, amelyeknek alkalmazásával könnyen, gyorsan és egyszerűen készíthetjük el konyhánk különlegességeit.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy olvasóinkat megpróbáljuk hozzásegíteni az apró boldog pillanatok megteremtésében. Nagyon sokszor van, hogy elfáradunk a rutinba, amelyeket napról napra valósítunk meg. Szeretnénk lelkesíteni olvasóinkat, olyan tartalmak közzétételével, amelyeknek megvalósítása talán hozzájárulhatnak a kellemesebb hétköznapokhoz.

Amikor a konyhai munkára gondolunk, fontos, hogy nyitottak legyünk, merjünk kipróbálni olyan dolgokat, amelyeket addig még nem. Természetesen fontos, hogy a saját stílusunk szerint tegyük. Tántoríthatatlanul azt gondoljuk, hogy minden embernek jár az a boldogság, amelyet a különleges fogások elkészítésével valósíthatunk meg.

 

SZÉPSÉG

A szépség relatív fogalom, szép az ami érdek nélkül tetszik. Minden nő és férfi vágyik arra, hogy valaki szépnek tartsa. A szépség ipar meghatározza az aktuális trendeket.

Szerintünk a szépség eléréséhez nem feltétlenül van szükség arra, hogy elkülönített bankszámlával rendelkezünk az adott cél elérésére. Sokkal inkább fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Természetesen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat fontos, hogy meglegyenek azok az eszközök, amelyek szükségesek a lelki egyensúlyunk eléréséhez. Egy utazás, nyaralás vagy csak egy kisebb kirándulás is hozzájárulhat lelki békénkhez.

Nagyszerű kikapcsolódás elutazni egy másik városba és ott csak egy picit sétálni, majd hazatérni. A kényeztetés minden nőnek és férfinek jár az arc- és testápolás területén.

Olyan bejegyzéseket szeretnénk közzétenni, amelyek hozzásegítik az olvasóinkat, hogy felfedezzék és megmutassák saját szépségüket.

 

HÍRESSÉGEK

A hírességek évszázadában, a XX. század elején indult a mozi világkörüli útjára. A század közepére a filmes világ központja Hollywood lett. A Hollywood-i álomgyár adta a világnak a sztár kultúrát. A filmvásznon szereplő csillagok fényűző életet éltek, vörös szőnyegen jelentek meg a filmbemutatókon és díjátadó esteken csodálhattuk őket.

A hírességek által élt fényűző, luxus élet azonban nem adatik meg mindenkinek. Ebben a rovatban a sztárok emberi arcát szeretnénk bemutatni. Azt gondoljuk és vitathatatlanul képviseljük, hogy lehet teljes életet élni abban az esetben is, hogy ha az ember nem luxus körülmények között éli mindennapjait.

A XXI. században egyre fontosabbá válik az önmagunk felé fordulás. Hisszük, hogy mindannyiunk számára elérhető eszközökkel életünk szebbé, jobbá, teljesebbé tehető. Olyan cikkeket szeretnénk közzétenni, amelyek hozzásegítik az olvasóinkat abban, hogy felfedezzék értékeiket és életüket saját értékeik szerint, egészségesen és boldogan éljék.

férfi parfüm

vodka koktél

Mokány Csaba

A legjobb férfi parfümök listája

Hajtrendek 2022 2023 őszi téli divat

Hajtrendek 2022 2023 őszi téli divat

A legjobb férfi parfümök listája

A legjobb férfi parfümök listája

2023 divat

2023 divat

Trendi divat a fekete ruha

Trendi divat a fekete ruha

Mit jelent az impulzusvásárlás?

Mit jelent az impulzusvásárlás?

Divattrend a fehér ruha

Divattrend a fehér ruha

Vodka koktél receptek

Vodka koktél receptek

A legjobb vodka koktél receptek

A legjobb vodka koktél receptek

Margarita koktél receptje

Margarita koktél receptje

Mokány Csaba

Mokány Csaba
Scroll to top