A legjobb frizura trendek 2022-ben
Divat,  Szépség

A legjobb frizura trendek 2022-ben

A legjobb frizura trendek 2022-ben

 

A legjobb frizura trendek 2022-ben – Történelmi léptékben a 2022-es évből biztosan emlékezni fogunk őfensége, II. Erzsébet angol királynő halálára. Biztosan emlékezni fogunk arra is, hogy a harmadik világháború lehetősége a hidegháborút követően újra megérintett bennünket Ukrajna inváziójával kapcsolatban.

 

A koronavírus járványból alig lábalt ki a világ, az elmúlt években a bezártság a legutóbb a XX. század elején tapasztalt spanyolnáthához hasonlóan megtanította nekünk, hogy civilizációnk nem sérthetetlen. Egy kis, mikroszkóppal látható vírus hazaparancsolt minket, leállította a légi közlekedést, ignorálta rendezvényeinket és egy új életformát erőltetett ránk.

 

A világjárvány elmúltával pedig, amikor a világ újra fellélegezhetett, nem volt felhőtlen az öröm, amikor Ukrajnát megszállták és a második világháborút követően Európában újra felütötte a fejét a háború. A hidegháborúban a legélesebb helyzetre emlékeztetett minket a harmadik világháború lehetősége.

 

A 2022-es év tehát egy olyan év lesz, amelyet nem fogunk könnyen elfelejteni. A nyár múltával pedig Anglia nagy királynője végső nyugalomra tért. Egy teljesen új korszakot nyit a történelemben, hogy Károly, immár nem herceg, de III. Károlyként uralkodik Angliában.

 

A divat területén a 2022-es év szintén igazán különleges. A 2022-es év a divattrend területén a 80-as és a 90-es évek trendjeit élesztette fel. A ruhák és a frizurák terén is szembetűnik a hasonlóság az akkori trendekkel. A frizurák ebben az évben nagyon lazák, fiatalos jellegűek és igencsak vagány hatást keltenek.
Azok az idők már elmúltak, amikor a hölgyek hajviseletét, egy-egy híresség befolyásolta. Helyette a választékosság, a saját magunk stílusának megismerése vette át. Régebben a frizuratrendeket egy-egy híres nő befolyásolta. Ma már sokkal jobban figyelünk magunkra.

 

Nem az a fontos, hogy minden hölgy szolgaian utánozza az éppen uralkodó frizura trendeket. Helyette egy széles paletta áttekintése után lehetőség van a válogatásra. A saját magunk stílusának megfelelően a fazonra szabásra és a változtatásra.

 

Ebben a cikkben olyan frizura trendeket mutatunk, amelyeknek felhasználásával megérthetjük a trendeket, azok felett lamentálhatunk. Elképzelhetjük, hogy nekünk jól állna-e, mi jól éreznénk-e saját magunkat az adott haj trend viselésével. Végül a legfontosabb az, hogy a frizura hozzátegyen ahhoz, hogy még jobban érezzük magunkat a nap folyamán. A sztárfodrászok kedvenc frizurái közül válogattunk néhányat.
 

A legjobb frizura trendek 2022-ben

 

Függönyfrufru

 

Mint ahogyan nagyon sok divattrend a Függönyfrufru is a múltból került elő. Jelenleg ez a legnépszerűbb frufru az egész világon. A 80-as, 90-es években volt nagy divattrend.

 

Pillangó fazon

A divatheteket egyértelműen meghódította ez a hajtrend. A mindennapjaink során is népszerű lett. Első ránézésre nem túl bonyolult frizura, valójában nagyon nehéz kivitelezni. Ha ezt választja, igazán jó fodrász kell hozzá.
Rövid frizura

 

Egy vagány rövid haj a frizuratrendek között. A szupermodellek a 90-es években viseltek ilyet. Ha éppen hosszú a hajunk, elképzelhető, hogy elkalandozik a fantáziánk és feltesszük magunknak a kérdést, hogy milyen is lehet rövid hajat viselni. A trendi rövid frizura szexi, nőies és egyben kényelmes is.

 
Julia Roberts által ihletett frizura

 

Ha arról beszélünk, hogy a 2022-es évben a 90-es évek trendjei köszönnek vissza, természetesen nem maradhat ki a sorból Julia Roberts. Ennek a hajzuhatagnak a megteremtéséhez szükséges a megfelelő hosszúság.

 

https://hu.pinterest.com/pin/551128073161944458/
Letisztult

 

A letisztult, nőies vonalaké a főszerep. A színek terén ebben az évben a melegebb árnyalatoké a főszerep. A gesztenyebarna vagy az aranyló szőke színekkel nem lehet melléfogni.

 

 
Szupermodell

 

A mostani divathetek sztárfrizurája volt. A 90-es évek modelljei ihlették. A kissé kócos, ennek ellenére nőies fazon a kifutókon megtették a hatásukat. 2022-ben újra divattrend lett. Ha kipróbálod úgy érezheted magad, mint egy szupermodell a 90-es években.

 Nagyszerű dolog blogot írni.