bulvarhirek

A legjobb ruhák az MTV VMA díjátadó gálán

A legjobb ruhák az MTV VMA díjátadó gálán – A különböző díjátadók nem csak az adott művészet alkotói számára érdekesek, de a divat világ is ilyenkor arra figyel, hogy az adott díjátadóra a vörös szőnyegen megjelenő sztár, milyen ruhát visel. Lehetséges, hogy csak jelölt, lehetséges, hogy megnyeri a díjat.

Lehetséges, hogy az adott évben az illető nem kapott jelölést, de az adott területen nyújtott teljesítménye miatt mégis megjelenik. A nagy díjátadókra érkező leghíresebb emberek ruhái rendkívül fontosak a divattrend szempontjából.

Az MTV VMA díjátadó a zenei világ legfontosabb eseménye. Nicki Minaj, LL Cool J, Jack Harlow voltak ebben az évben a házigazdái az eseménynek. A fellépők között pedig ott volt a BLACKPINK, Lizzo, Eminem, Snoop Doog, és a Maneskin.

A sztárok ruhái nagyon vegyesek voltak. A fekete szín tarolt, mindenképpen trend lett. A legnagyobb divatmárkák személyre szabottan készítik el a különleges ruhadarabokat, amelyeket a sztárok a vörös szőnyegen viselhetnek.
A ruhaköltemények között pedig szerepeltek a sokat el nem takaró meztelenruhák, de a színes és extravagáns szettek is megjelentek. Azonban a fekete színt ebben az évben különlegesen sokan viselték.
 

 

 

A legjobb ruhák az MTV VMA díjátadó gálán

Sokak szerint Taylor Swift ellopta az egész show-t és ő volt a legjobb. Ennek oka, hogy sikerült elnyernie a harmadik VMA díját, az év videója kategóriában. Ennek köszönhetően ő az első előadó, akinek ez valaha is sikerült. Ezen felül további díjakat is kapott, Direction és Long Form Video kategóriában.

A következő dolog, hogy egy nagyon merész Oscar de la Renta ruhában jelent meg, amely lélegzetelállótan állt rajta, minden szempár rá szegeződött, a kamera imádta.

Végül Midnights című új albumának bejelentése mindenki számára meglepő hír volt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cinema (@magazin__hollywood)

Nagyszerű dolog blogot írni.