bulvarhirek,  Divat,  Luxus,  Receptek

A New York-i Attaboy a legjobb bár

A New York-i Attaboy a legjobb bár

A New York-i Attaboy a legjobb bár

 

A New York-i Attaboy a legjobb bár  – Észak-Amerika 50 legjobb bárjának díjátadó ünnepségén az első helyen a New York-i Attaboy végzett. Samuel Ross és Michael McIlroy által 2012-ben alapított Attaboy-t következetesen Amerika egyik legjobb koktélhelyeként nevezték, de 10 évbe tellett, amíg az első helyre kerültek az Észak-Amerika 50 legjobb bárjának listáján.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Attaboy (@attaboy134)

„Szerény mérete ellenére túlméretezett hatással volt arra, hogyan iszunk nemcsak New Yorkban és az Egyesült Államokban, hanem globálisan is” – mondja Mark Sansom, észak-amerikai 50 legjobb bár tartalomigazgatója az Attaboy-ról.

A New York-i Attaboy a legjobb bár

A bár legendás történetet tudhat a magáénak. Sasha Petraske. aki a koktél úttörőjének számít halála után tanítványai újra megnyitották az ikonikus Milk&Honey NYC-t, Attaboy néven. Az alkoholtilalom idején a legendás 20-as és 30-as évek koktéljainak tökéletes változatait készítik.

A bárban nincsen itallap. Minden italt személyre szabottan készítenek el, az ötszáz négyzetméteres bárban, régimódi design és barátságos személyzet található és kerthelyiséggel is rendelkeznek.

 

Most, hogy már tudja, hogy New Yorkban található bár a legjobb Észak-Amerikában és kedvet kapott ahhoz, hogy koktélt saját otthonában készítse el, tekintse meg az oldalunkon található koktél recepteket.

 

Black Russian Koktél receptje

Black Russian Koktél – A fekete orosz egy vodka és kávélikőr koktél. 50 ml vodkát és 20 ml kávélikőrt tartalmaz, az IBA által meghatározott összetevők szerint. Az italt úgy készítik, hogy a vodkát és a kávélikőrt jégkockákra öntik, vagy repedt jeget egy régimódi pohárba és keverik. A fekete oroszt gyakran citromszelettel és luxardo maraschino cseresznyével díszítik.

https://divattrend-trendi-divat.com/black-russian-koktel/

 

Bloody Mary

A Bloody Mary egy koktél, amely vodkát, paradicsomlevet és más fűszereket és aromákat tartalmaz, beleértve a Worcestershire szószt, forró mártásokat, fokhagymát, gyógynövényeket, tormát, zellert, olívabogyót, pácolt zöldségeket, sót, fekete borsot, citromlevet, lime levét és zellersót. Az Egyesült Államokban általában reggel vagy kora délután fogyasztják, és másnapossági gyógymódként népszerű.

https://divattrend-trendi-divat.com/bloody-mary/

 

Margarita

Margarita koktél receptje – A koktél olyan ital, amely általában egy vagy több alkoholos ital más összetevőkkel keverve szolgálnak fel. A világ legkülönbözőbb helyein nagyon eltérőek a koktélok. A koktél szó eredete vitás. Első írásos említése 1803-ban jelent meg a The Farmers Cabinet-ben.

https://divattrend-trendi-divat.com/margarita-koktel-receptje/

 

Házi Baileys

Házi Baileys recept – A koktél olyan ital, amely általában egy vagy több alkoholos ital más összetevőkkel keverve szolgálnak fel. A világ legkülönbözőbb helyein nagyon eltérőek a koktélok. A koktél szó eredete vitás. Első írásos említése 1803-ban jelent meg a The Farmers Cabinet-ben. Három évvel később a The Balance and Columbian Repository-ban a koktélt alkoholos italként határozták meg. Az 1800-as években hagyományosan a szeszes ital, a cukor, a víz és a keserű tartozott az összetevői közé.

https://divattrend-trendi-divat.com/hazi-baileys-recept/

 

El Papa Doble

El Papa Doble recept – Ernest Hamingway amerikai regényíró, novellaíró és újságíró erős hatással volt a huszadik századi irodalomra. A későbbi generációkból csodálatot váltott ki kalandos életmódja és különleges imázsa. 1954-ben irodalmi Nobel-díjat kapott.

https://divattrend-trendi-divat.com/el-papa-doble-recept/

 

Painkiller

A Painciller koktél receptje  – Tökéletes választás abban az esetben, hogy ha egy napsütötte tengerparton nyaralunk. A szórakoztató és gyümölcsös koktélt az 1970-es években alkották a Brit Virgin-szigeteken.Általában haditengerészeti stílusú rumot igényel, amikor a Brit Királyi Haditengerészet járőrözött a tengereken, akkor a tengerészeknek napi rumadag járt. Leggyakrabban ezt a koktélt a Blue Label rumból készítjük, de bármilyen haditengerészeti vagy sötét rum jó lesz.

https://divattrend-trendi-divat.com/a-painkiller-koktel-receptje/

 

 

 

Figyelmeztetés

 

 

 

Ne felejtsük el soha, hogy mit mondott Hamingway az alkoholivásról: “Azért iszom, hogy másokat érdekesebbé tegyek.”. Ne felejtsük el azt a híres közmondást se, hogy a kevesebb, olykor több. Az orvosok között nincsen, aki az alkoholfogyasztást azért javasolná, mert annak jótékony hatása lenne. A mérsékelt fogyasztást azonban alacsony kockázatúnak tekintik.

Az alkohol túlzott fogyasztásával kapcsolatos ártalmak közé tartozik a magas vérnyomás, az agyvérzés, a szívelégtelenség a különböző daganatos megbetegedések, köztük a májrák megnövekedett kockázata.

Egy tanulmány szerint, úgy tartható megfelelő keretek között az alkoholfogyasztás, hogy ha előre átgondoljuk, hogy mikor és mennyit fogunk inni. Ha italozni támad kedvünk, mindenképpen jegyezzük fel, hogy mikor és mennyi alkoholt fogyasztottunk. Sokat segít, hogy ha nem az alkohollal szeretnénk oldani a napi stresszt. Ha úgy érezzük, hogy valamilyen problémával nem tudunk megküzdeni, ne féljünk segítséget kérni.

 

 

 

 

divattrend

 

trendidivat

trendi divat

 

 

Divat trend

DIVAT TREND | TRENDI DIVAT | Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét.

DIVAT TREND – A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

 

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

 

 

ÉLETMÓD

Az életmód szó szerinti jelentése, olyan szokásokat, attitüdöket, erkölcsi normákat jelöl, amelyek együttesen egy személy vagy egy csoport életmódját alkotják. Szociológiai értelemben az egyén vagy a csoport érdekei, véleményei, viselkedése és viselkedési orientációi.

Vidéken más életet folytatunk mint városban. Az életmód általában tükrözi az egyén hozzáállását, életmódját, értékeit vagy világnézetét. Ezért az életmód az önérzet kovácsolásának és a személyes identitással rezonáló kulturális szimbólumok létrehozásának eszköze.

Az életmódnak nem minden aspektusa önkéntes. Hiszünk benne, hogy a jó élet nem csak egy szűk kíváltságos, nagy vagyonnal rendelkező rétegnek jár. Olyan bejegyzéseket próbálunk közzétenni, amelyeknek segítségével felfedezheted saját magadat, a vágyaidat.

Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy inspiráljuk olvasóinkat a jobb élet megteremtésében. Bárhol vagyunk is a világban, bármilyen körülmények között, minden embernek fontos, hogy az életében legyenek olyan pillanatai, amelyek a sajátja, amikor kifejezheti egyéniségét.

 

KARRIER

Életünk jelentős részét a karrier építésével töltjük. Lehet, hogy egy vállalatnál dolgozunk alkalmazottként vagy tanulunk, hisszük, hogy a szabadidő kellemes eltöltése mindannyiunk számára fontos érték.

Szeretnénk, ha minden ember olyan munkát végezhetne, ami feltölti és jobbá teszi a mindennapjait. Ha olyan munkát végzel amit szeretsz, akkor nem dolgozol.

A karrier egy másik igen jelentős területe az, amikor az ember nem alkalmazottként dolgozik, hanem saját vállalkozásba kezd. Amikor vállalkozni kezdünk fontos, hogy ne egy plusz munkahelyet hozzunk létre saját magunk számára.

Sokkal inkább egy olyan rendszert, amelynek segítségével több szabadidőre, nagyobb önkiteljesedésre van lehetőségünk. Nagyon sok vállalkozó ott rontja el, hogy egy saját munkahelyet teremt magának, ahelyett, hogy egy olyan rendszert teremtene, amely további lehetőségeket biztosít számára.

 

RECEPTEK

Receptek – A konyha egy különleges helyszín az életünkben. Itt készülnek el azok az ételek, amelyeknek egészségesnek, finomnak és táplálónak kell lenniük. Olyan recepteket szeretnénk összegyűjteni és közzétenni, amelyeknek alkalmazásával könnyen, gyorsan és egyszerűen készíthetjük el konyhánk különlegességeit.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy olvasóinkat megpróbáljuk hozzásegíteni az apró boldog pillanatok megteremtésében. Nagyon sokszor van, hogy elfáradunk a rutinba, amelyeket napról napra valósítunk meg. Szeretnénk lelkesíteni olvasóinkat, olyan tartalmak közzétételével, amelyeknek megvalósítása talán hozzájárulhatnak a kellemesebb hétköznapokhoz.

Amikor a konyhai munkára gondolunk, fontos, hogy nyitottak legyünk, merjünk kipróbálni olyan dolgokat, amelyeket addig még nem. Természetesen fontos, hogy a saját stílusunk szerint tegyük. Tántoríthatatlanul azt gondoljuk, hogy minden embernek jár az a boldogság, amelyet a különleges fogások elkészítésével valósíthatunk meg.

 

 

SZÉPSÉG

A szépség relatív fogalom, szép az ami érdek nélkül tetszik. Minden nő és férfi vágyik arra, hogy valaki szépnek tartsa. A szépség ipar meghatározza az aktuális trendeket.

Szerintünk a szépség eléréséhez nem feltétlenül van szükség arra, hogy elkülönített bankszámlával rendelkezünk az adott cél elérésére. Sokkal inkább fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Természetesen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat fontos, hogy meglegyenek azok az eszközök, amelyek szükségesek a lelki egyensúlyunk eléréséhez. Egy utazás, nyaralás vagy csak egy kisebb kirándulás is hozzájárulhat lelki békénkhez.

Nagyszerű kikapcsolódás elutazni egy másik városba és ott csak egy picit sétálni, majd hazatérni. A kényeztetés minden nőnek és férfinek jár az arc- és testápolás területén.

Olyan bejegyzéseket szeretnénk közzétenni, amelyek hozzásegítik az olvasóinkat, hogy felfedezzék és megmutassák saját szépségüket.

 

HÍRESSÉGEK

A hírességek évszázadában, a XX. század elején indult a mozi világkörüli útjára. A század közepére a filmes világ központja Hollywood lett. A Hollywood-i álomgyár adta a világnak a sztár kultúrát. A filmvásznon szereplő csillagok fényűző életet éltek, vörös szőnyegen jelentek meg a filmbemutatókon és díjátadó esteken csodálhattuk őket.

A hírességek által élt fényűző, luxus élet azonban nem adatik meg mindenkinek. Ebben a rovatban a sztárok emberi arcát szeretnénk bemutatni. Azt gondoljuk és vitathatatlanul képviseljük, hogy lehet teljes életet élni abban az esetben is, hogy ha az ember nem luxus körülmények között éli mindennapjait.

A XXI. században egyre fontosabbá válik az önmagunk felé fordulás. Hisszük, hogy mindannyiunk számára elérhető eszközökkel életünk szebbé, jobbá, teljesebbé tehető. Olyan cikkeket szeretnénk közzétenni, amelyek hozzásegítik az olvasóinkat abban, hogy felfedezzék értékeiket és életüket saját értékeik szerint, egészségesen és boldogan éljék.

Nagyszerű dolog blogot írni.