A Painciller koktél receptje
Receptek

A Painkiller koktél receptje

A Painkiller koktél receptje

A Painkiller koktél receptje

A Painciller koktél receptje  – Tökéletes választás abban az esetben, hogy ha egy napsütötte tengerparton nyaralunk. A szórakoztató és gyümölcsös koktélt az 1970-es években alkották a Brit Virgin-szigeteken.

Általában haditengerészeti stílusú rumot igényel, amikor a Brit Királyi Haditengerészet járőrözött a tengereken, akkor a tengerészeknek napi rumadag járt. Leggyakrabban ezt a koktélt a Blue Label rumból készítjük, de bármilyen haditengerészeti vagy sötét rum jó lesz.

A Painkiller koktél receptje

2 uncia sötét rum
4 uncia ananászlé
1 uncia kókuszkrém
1 uncia narancslé
Díszítsük szerecsendióval és cseresznyével

 

A Painkiller koktél receptje

 

FIGYELMEZTETÉS

 

Frank Sinatra mondta: „Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet”. Azonban ne felejtsük el azt sem, hogy a kevesebb, néha több. Az orvosok között nincsen, aki az alkoholfogyasztást javasolná, mert annak jótékony hatása lenne. A mérsékelt fogyasztást alacsony kockázatúnak tekintik.

 

Az alkohol túlzott fogyasztásával kapcsolatos ártalmak közé tartozik a magas vérnyomás, az agyvérzés, a szívelégtelenség a különböző daganatos megbetegedések, köztük a májrák megnövekedett kockázata.

 

Egy tanulmány szerint, úgy tartható megfelelő keretek között az alkoholfogyasztás, hogy ha előre átgondoljuk, hogy mikor és mennyit fogunk inni. Ha italozni támad kedvünk, mindenképpen jegyezzük fel, hogy mikor és mennyi alkoholt fogyasztottunk. Sokat segít, hogy ha nem az alkohollal szeretnénk oldani a napi stresszt. Ha úgy érezzük, hogy valamilyen problémával nem tudunk megküzdeni, ne féljünk segítséget kérni.

A Painkiller koktél receptje bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.