A ragyogó bőr titka
Szépség

A ragyogó arc titka

A ragyogó bőr titka

A ragyogó arc titka  – Mindenkinek nagyon jól eső érzés, hogy ha megdicsérik szépségét. Talán az egyik legszebb bók a világon, hogy ha azt mondják nekünk, hogy ‘ragyogsz’. Az igazán ragyogó bőr olyan szép, mint amikor éppen hazaérkezünk egy hosszú és pihentető nyaralás után. Ez a hatás nem érhető el semmilyen sminkkel vagy krémmel. A ragyogásnak belülről kell jönnie.

 

Ragyogó arcról álmodsz? Elképzelhető, hogy csak egy arcmasszázs választ el tőle!

 

Az arcmasszázs egy olyan technika, amelyet végezhet masszőr, de te magadnak is otthon. Az arcmasszázs elősegíti az egészséges bőrt, miközben ellazítja az arcizmokat. Nyugtató, fiatalító hatása van. Segít abban, hogy jobban érezd magadat a mindennapokban. Használhatsz hozzá olajat, balzsamokat.

 

A megfelelő arcmasszázs technika beépítése a napi rutinba elősegítheti a szép ragyogás kialakulását, feszesebb, ránctalanabb arc titka lehet. A bőr gyúrása segíti a vérkeringést. Kisimíthatja a ráncvonalakat. Csökkenti a stresszt és a fejfájást.

 

A ragyogó arc titka  Az otthoni arcmasszázsnak számtalan technikája, formája lehet.

Tisztítsd meg a kezedet és az arcodat.

Az általad választott terméket tartsd a kezedben.

Használj gyengéd, de erőteljes nyomásokat.

Masszírozd az ujjaid hegyével a nyirokcsomókat a füled alatt és a nyakad oldalán, használj széles köröket, a füled alól a torkodig és az állkapocs mentén felfelé.

Az arc oldalán használjunk körkörös mozdulatokat. Felfelé és kifelé toljuk a bőrt, nem lefelé. Ismételjük 2-3 percig.

A szemöldöktől lassan a homlokra vezessük az ujjainkat és óvatosan húzzuk felfelé és kifelé a bőrt.

A szem körül rendkívül finoman és gyengéden el kell eljárni. Az orrunk mindkét oldalától indulva óvatosan futtassuk újainkat a szem körüli izmokra.

A nyak és a dekoltázs függőleges mozdulatok a mellkastól a állkapocsig. Kisimítja a finom vonalakat ezen a területen.

 

A hámlasztással vigyázni kell, nehogy több kárt okozzon, mint amennyi jót tesz. A biztonságos hámlasztásban rutint szerezni úgy lehet, hogy ha nem visszük túlzásba. Olyan, mint minden az életben, lassan kell kezdeni. Ki kell tapasztalni, hogy milyen termékeket kedvel a bőrünk és milyen gyakorisággal használhatjuk.

 

Ahhoz, hogy a lehető legjobb hatást érjük el, alkalmazzuk naponta az arcmasszázst. Járjunk utána a különböző alkalmazott technikáknak és krémeknek és eszközöknek. Figyeljük a környezetünket észreveszik-e rajtunk a változást?

 

Nagyszerű dolog blogot írni.