Divat cikkek

A Ralph Lauren 2023-as tavaszi/nyári kollekció

A Ralph Lauren 2023-as tavaszi/nyári kollekció

 

A Ralph Lauren 2023-as tavaszi/nyári kollekció – A New York-i, Londoni, Milánói majd végül a Párizsi divathetek után azt gondoltuk, hogy a divatrajongók már megkaptak mindent, de október közepén a Ralph Lauren egy újabb divatbemutatóval örvendeztetett meg minket.

A Ralph Lauren 2023 tavaszi kollekcióját Kaliforniában mutatták be. A márka „különleges divatélménynek” nevezte a divatshowt. A nyugati parton első alkalommal tartott bemutatót a divatmárka. Nem kapcsoltak költségtakarékos üzemmódba.

A legapróbb részletekre is gondosan ügyeltek. Az első sorban Sylvester Stallone, Mila Kunis, Aston Kutcer, Diane Keaton, Jennifer Lopez, Ben Affleck ültek.
A Ralph Lauren csapatának tagjai szerint ez a bemutató elhomályosított minden korábbi nagy dobást. Még a 2019-ben megtartott 50. évfordulót is. Az A listás közönség és a festői helyszín is hozzájárult a bemutató sikeréhez, de a kollekció kiválóan reprezentálta mindazt, amit a márka a legjobban csinál.

A bemutatón a legmenőbb masszív csizmákat, ezüst öveket láthatták a modelleken. A vörös, sötétkék és fehér ruhák lazán elegáns tengerparti csillogás érzetét keltették. A Ralph Lauren 2023 tavaszi/nyári kollekciója a 90-es évek végének fénykorát idézte fel. 

Nagyszerű dolog blogot írni.