A Richard Quinn és Tommy Hilfiger kollekció
Divat

A Richard Quinn és Tommy Hilfiger kollekció

A Richard Quinn és Tommy Hilfiger kollekció

A Richard Quinn és Tommy Hilfiger kollekció – Richard Quinn és Tommy Hilfiger új kollekciója meglepetést okozott. A téli szezonra szánt limitált gyűjtemény meglepő elemekben bővelkedik. Quinn művészete közismerten egyedülálló, 2016-ban indult a pályán, 2018-ban már Amal Clooney őt kérte fel, hogy a Met-Gálán viselt ruháját elkészítse.

 

 

 
Ekkora már a nagymenő az angol királynő, II. Erzsébet elismerő szavait is megkapta, amelyel munkásságát méltatta a néhai királynő.

 

 

 

A Met-Gálára Amal Clooney számára egy hosszú, uszályos felsőrészt tervezett, fényes anyagból. A ruha az egész világsajtóban szenzáció lett.A tervező tudatosan törekszik egyediségre. Mintás anyagokból dolgozik és imádja a feltűnő, igazából oda nem illő részleteket. Például egy klasszikus estélyi ruhát latexből elkészített felsőrésszel kiegészíteni igazán bátor és extravagáns dolog.

Az őszi/téli szezonra Tommy Hilfigerrel közösen készített negyven darabból álló kollekcióban igazán vagány őrület is helyet kap. A kollekcióban keveredik a két márka jellegzetessége, váratlanul felbukkanó szegecsekkel is találkozhatunk. Megjelennek a vagány bőrdzsekik és a maszkok.
Richard Quinn határtalan merészsége és Tommy Hilfiger kimért, letisztult játékossága igazán különleges produktumot eredményezett. Drámai és látványos kollekció, amelyben a különféle kulturális sajátosságok és utalások is megjelennek.

Minden bizonnyal az elmúlt időszak egyik leglátványosabb együttműködéséről beszélünk. A két tervező könnyen megtalálta a közös hangot.
 Nagyszerű dolog blogot írni.