bulvarhirek,  Divat,  divat show,  Hírességek,  kedvencek,  művészet,  Szépség

A Vogue címlapján tér vissza a szupermodell Linda Evangelista

Linda Evangelista 2021 szeptemberében az Instagramon árulta el, miért nem lép a közönség elé. Egy kozmetikai beavatkozás nem sikerült megfelelően és ez elváltoztatta. A barátai azonban támogatták őt.

 

2022-ben ismét a kamerák elé állt. A Popeye magazinnak adott interjút, majd látható volta Fendi kampányában. Most a brit Vogue szeptemberi számának címlapján szerepel majd. Mondhatjuk, hogy elérte a visszatérésének csúcspontját.

 Linda Evanglista kanadai szupermodell a 90-es évek egyik legjobb szupermodellje. Őt tartják minden idők egyik legeredményesebb és legbefolyásosabb modelljének. Több mint 700 magazin címoldalán szerepelt. Steven Meisel fotós múzsája.

 
Ismert az alábbi mondásáról: Nem ébredünk fel napi 10 000 dollárnál kevesebbért. Modellkarrierje 1984-ben kezdődött amikor az Elite Model Managementtel között szerződést. Kanadából New Yorkba költözött. Többek között Peter Lindbergh fotós javaslatára.

1988-ban vágatta rövidre a haját. Világszerte sokan követték a The Linda becenévként elhíresült hajvágást. Karrierjének is jót tett a változás. Elindította a szupermodell korszakot az életében.

A világ leghíresebb nője lett az 1980-as évek végére. A divatipar kaméleonjának tartották. Evangelista úgy döntött, kollégáival ellentétben, hogy a modell szakmán kívül más tevékenységet nem folytat. 1998-ban vonult vissza első alkalommal. Majd három évvel később visszatért.

2008-ban a minden idők legnagyobb szupermodelljévé választották a Fashion File televíziós műsor nézői.A Vogue UK 2022 szeptemberi számában a címlapon lesz, amelyet a híres fotós Steven Meisel készített. A címlapon Dolce & Gabbana vörös kabátot, Laird Hatters kalapot és egy egyedi, számára készített fejkendőt visel.

 

2022 júliusában a Fendi új reklámkampányában Linda Evangelista volt a főszereplő. A márka jellegzetes Baguette táskájával szerepelt egy képen. A szupermodellt New Yorkban fotózták. Egymásra tett baseballsapkát, napszemüveget, garbót és kesztyűt viselt a képen.

„Nézze, a fényképekről mindig azt gondolom, hogy fantáziákat teremtünk. Álmokat teremtünk. Ezenkívül minden bizonytalanságomat kezelik ezek a képek, így azt csinálnom, amit szeretek.”

Linda Evangelista

 

 

 

divat trend
trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg:

“Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Ralph Lauren
Illyés Gyula szerint:

“Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Illyés Gyula

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

A Vogue címlapján tér vissza a szupermodell Linda Evangelista bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.