bulvarhirek

ASAP Rocky bőrszoknyát viselt

ASAP Rocky bőrszoknyát viselt

ASAP Rocky bőrszoknyát viselt – Amerikában úgy látszik elfogadásra került, hogy a ruházat eredendően nem nemi alapú. A múlt hónapban ugyan kék, redős szoknyát már felvett egy előadás során, azonban a jelenlegi bőrszoknya választásában mégis rejlik valami, amiért hírértékű.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AwGe (@awge_media)


A bőrszoknyával kevésbé tűnik úgy, mintha a nemi öltözködéssel kapcsolatban szeretne nyilatkozatot tenni, sokkal inkább csak arról van szó, hogy tetszik a megjelenés. New Yorkban Rockyt kedden vették észre, amint egy pulóver alatt térdig érő bőrszoknyát viselt. Egy pár fekete klumpa és egy logós póló volt még rajta.Brad Pitt a New York-i tervező Haans Nicholas Mott által készített vászonszoknyát viselt idén nyáron a Bullett Train berlini premierjén. A kérdésre, hogy miért esett szoknyára a választása, mondjuk egy rövidnadrág helyett a „szellő” egyszavas választ adta. Később azonban tovább részletezte a nyilatkozatát: „Mindannyian meg fogunk halni, úgyhogy rontsuk el a dolgokat.” – amelyet a Variety-nek adott.

Igaz nem teljesen világos, hogy ez a mondat egészen pontosan mit jelent, az interneten heves diskurzus alakult ki a viseletről. Rocky könnyedén menőnek tűnik, megjelenése egyedi. Rocky új apukaként, hiszen májusban született meg Rihanna-val közös gyermekük, a média számára nem sokat nyilatkoznak a babáról.

Egy forrás nyilatkozott az Enertainment Tonight-nak, hogy „az adatvédelem egyre fontosabbá vált a pár számára” a gyermekkel kapcsolatban. Amíg csak ketten voltak a nap minden percében, bármikor kapcsolatba léptek a rajongókkal. A baba érkezése után, már egy kicsit óvatosabbak.

Így az elmúlt időszakban a párról visszafogott a nyilvánossággal kapcsolatban. Az most megjelent hír szerint, amit a képről biztosan megtudtunk, az az, hogy Rocky továbbra is bizonyította, hogy egy utcai stílusú sztár maradt. Nem a polgárpukkasztás vezérelte, csupán saját magának öltözködött.
Nagyszerű dolog blogot írni.