Szépség

Állandó smink

Állandó smink

Állandó smink

Állandó smink – Szinte minden nő, aki sminkeli magát gondolt már arra, hogy milyen csodálatos lenne, hogy ha egy hibátlanul elkészült, jól sikerült smink sokáig érintetlenül megmaradjon. Amikor reggel felébredünk kiugrunk az ágyból és már indulhatunk is. Az állandó sminknek köszönhetően ez a vágyunk a jövőben valóság lehet.

Állandó smink alatt olyan kozmetikai tetoválást értünk, amelyek segítenek a kedvenc sminkünk újra alkotásában. Az elmúlt időszakban a szemöldök iránti exponenciálisan növekvő érdeklődésnek köszönhetően a szemöldök tetoválási technika rendkívül közkedvelt lett, azonban a szemöldök csak a kezdet. A rózsaszín ajkak, az élesen kiemelt szemek és akár mű szeplők is részei lehetnek az állandó sminknek.

„Az állandó smink hosszú utat tett meg azóta, hogy a nagymamád tetováltatta a szemöldökét” – nyilatkozta a téma egyik szakértője a Scottsdale-ben:

„Manapság a technika és a művészet valóban fejlődött, hogy az embereknek a legtermészetesebb fejlesztéseket biztosítsa, amelyek a barátaidat azon tűnődnek, hogy mit tettél, hogy ilyen frissnek és csiszoltnak tűnj.”

Fontos megjegyezni, hogy bármennyire is zökkenőmentesnek és egyszerűnek hangzik, a végén még mindig döntést hozol, lehet egy olyat, amely néhány évig fog tartani.

 

trendi divat

 

 

 

Trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Nagyszerű dolog blogot írni.