Divat cikkek,  Hírességek,  kedvencek,  Luxus,  művészet,  Szépség

Allure divat magazin

Allure divat magazin

Allure divat magazin

Allure divat magazin – Az Allure egy szépségápolással foglalkozó amerikai magazin, amelyet a Coné Nast ad ki. New Yorkban 1991-ben alapították. Az alapítók Linda Wells, akit 2015-ben váltott Michelle Lee. Az októberi szembán a magazin munkatársai által a legjobbnak ítélt szépségápolási termék megkapja a Best of Beauty díjat.

1990-ben a Condé Nast elnöke és igazgatója Linda Wallst kérték fel, hogy egy új szépségmagazin koncecpcióját dolgozza ki. A The New York Times Magazine szépség és ételszerkesztője volt abban az időben Linda Wells. Az Allure 1991-ben debütált. A magazin túlméretezett volt, ami megkövetelte a hirdetőktől, hogy hirdetéseiket méretezzék át vagy hozzanak létre újabbakat. Négy szám megjelenése után az Allure szabványos méretű, fényes formátumra váltott.

Michelle Lee

Michelle Lee amerikai újságíró, az Allure főszerkesztője. 2015-ben a Condé Nast művészeti igazgatója, Anna Wintour és Bob Suerberg vezérigazgató nevezék ki az alapító Linda Wells helyére. A márka sokszínűségének jellentős növekedése Lee nevéhez füződik. 2017-ben kijelentette, hogy az általa vezetett magazin betiltja az öregedésgátló kifejezést. ezzel világszerte címlapokra került.

2017-ben az Év magazinja lett az Alure és Leet az év szerkesztőjének választották az Adweek-en. Korábban a Nylon, egy amirkai multimédiás márka főszerkesztője és marketing igazgatója volt. A szerkesztői tartalomért és a márkákért volt felelős. A Magnifield Media tartalomügynökség társalapítója. Felelős volt a Hollywood.Com tartalmáért. Alkotói és szerkesztőségi igazgatója a Beyond the Row stílusoldalnak. További vezetői pozíciókat a CosmoGIRL, a Mademoiselle, a Us Weekly, az In Touch Weekly és a Glamour vállalatoknál töltött be.

Allure divat magazin

Az Allure a szépségre, divatra és a nők egészségére összpontosít. Az első női magazin, amely írt a szilikon mellimplantátum egészségügyi kockázatairól. A magazin forgalma 2011-ben elérte az 1 millió fizetett példányszámot.

Sok író publikált az Allure magazinban. Olyan nevek, mint Arthur Miller, John Updike, Jhumpa Lahiri, Michael Chabon, Kathryn Harrison, Frank McCourt, Isabel Allende és Francine du Plessix Gray. Elizabeth Gilbert 2003-ban az Allure-ben megjelent „Az elragadtatás útja” című publikációja volt az előfutára 2006-os emlékiratának.

Az Allure magazin számára fotókat készítettek olyan nagy nevek, mint Michael Thompson, Mario Testino, Patrick Demarchelier, Norman Jean Roy, Tina Barney, Marilyn Minter, Carter Smith, Steven Klein, Steven Meisel és Helmut Newton.

A Allure címlapon szerepeltek Demi Lovato, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Helen Mirren, Zendaya, Julia Roberts, Angelina Jolie, Reese Witherspoon, Mary-Kate és Ashley Olsen, Victoria Beckham, Beyoncé, Fergie, Britney Spears, Lupita Nyong’o, Jessica Simpson, Kate Hudson, Christina Aguilera, Ariana Grande, Rihanna és Gwen Stefani.

Nagyszerű dolog blogot írni.