cimlap,  Divat,  Hírességek,  Szépség

Anne Hathaway debütált Cannes-ban

Anne Hathaway debütált Cannes-ban

Anne Hathaway debütált Cannes-ban

Anne Hathaway debütált Cannes-ban – A színésznő debütált a Cannes-i vörös szőnyegen. Több ezer gyönyörű ruhát láthattunk az eseményen. Anne Hathaway mégis megtalálta a módját annak, hogy kiemelkedjen, amikor első alkalommal jelent meg a Cannes-i filmfesztiválon.

A fesztiválon, ahol filmjének az Armageddon Time-nak a premierjét tartották Cannes-ban. A színésznő Giorgio Armanit felkérte, hogy tegye felejthetetlenné munkájával a megjelenését.

Így egy fehér kétrészes ruhát viselt. Ultramagas derékoszlop szoknyával és bandeau-val. A teljes ruhát fehér flitterek borították. A válla körül és a hátán leesve egy keendőt viselt, amely növelte a megjelenésének csodálatoságát.

Még csodálatosabb volt, amelyet a nyakában viselt. Bulgari’s new Eden The Garden of Wonders High Jewelry kollekciójából viselt egy darabot, amely a királyi kék vágott zafirt tartalmazta. A nyaklánc tovább növelte a megjelenés fényét.

A színésznő azt nyilatkozta, hogy már több évtizede figyeli a filmfesztivál divatját. Észrevett bizonyos dolgokat, amelyeket soha nem lehet elrontani. Ezek azok a dolgok, amelyeket csillogásnak nevezünk, elegánsnak és elbüvőlőnek. Észrevette azt is, hogy nagyon sokan a kortársai közül viselnek fehér ruhát az első Cannes-i megjelenésük során. Ezért tett így ő is.

 

 

 

 

Nagyszerű dolog blogot írni.