Audrey Hepburn ikonikus Givenchy ruhája
Divat

Audrey Hepburn ikonikus Givenchy ruhája

Audrey Hepburn ikonikus Givenchy ruhája

 

Audrey Hepburn ikonikus Givenchy ruhája – Audrey Hepburn híres fehér ruhája, amelyet a Sabrina című filmben viselt a divattörténelem egyik híres fehér ruhájának számít. Ez a klasszikus megjelenés kiállta az idők próbáját. Audrey Hepburn elegáns ruhái a Givenchy márkával fonódnak össze.

 

A márka és a színésznő együttműködése nagyon sok ikonikus megjelenést eredményezett. Akár a mozivászonról beszélünk, akár a mozivászon kívüli, magán megjelenések pillanatairól. Az 1954-ben készült Sabrina című film egyik jelenetében, Hepburn egy pánt nélküli báliruhát visel, amely a mozi történelem és a divattörténelem egyik legkedveltebb jelmeze lett.
A Sabrina egy igazán elbűvölő Hamupipőke történet, középpontjában egy sofőr lánya áll, Sabrina, akit a mozivásznon Audrey Hepburn alakít.

 

Sabrina egy egyszerű iskolás lányként Párizsba utazik és egy igazi nőként érkezik vissza. A filmben található egy jelenet, amelyben Sabrina részt vesz a Larrabee bálon, ahol szól a zene és a vendégek pezsgőt isznak, majd belép Sabrina fehér, ujjatlan estélyiben és minden szám rá szegeződik.
 

Ezt a ruhát Hubert de Givenchy tervezte és ez volt az első alkalom, amikor együtt dolgoztak a színésznővel. A Givenchy francia divatház munkái között szerepel még a Reggeli Tiffanynál című filmben viselt kis fekete ruha és az 1954-es Oscar-díjátadón viselt ruhájáért is.

 
Audrey Hepburn ikonikus Givenchy ruhája bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.