Szépség

Az alumínium csomagolás jobb mint a műanyag?

Az alumínium csomagolás jobb mint a műanyag?

Az alumínium csomagolás jobb mint a műanyag?

A fémnek végtelenül újrahasznosíthatónak kell lennie

 

Az alumínium csomagolás jobb mint a műanyag? – Az etikus divat terjedésével egyre inkább javulnak az olyan termékek, amelyek a fenntartható divat gondolatával, környezetkímélő módon, környezetkímélő alapanyagok felhasználásával készülnek. A zöld gondolkodás központjában most az alumínium csomagolás áll.

Az alumínium csomagolás elég jelentős környezetvédelmi állításokat kapott. Az kétségtelen, hogy az alumínium egyre növekvő trend – ezt Chris Wightman csomagolási mérnök állítja. Chris Wightman 20 éve dolgozik ezen a területen, és azt mondja, hogy a „fenntartható” csomagolást kérő márkák közelmúltbeli hulláma a legsúlyosabb, amit az iparágban látott.

„Úgy gondolom, hogy a hozzáértő fogyasztó valóban nyomja a márkákat, így ez egy hatékonyabb marketing, plusz a fogyasztó hajlandó fizetni érte.”

Az alumínium újrahasznosításának aránya az Egyesült Államokban körülbelül 35 százalék, szemben a műanyagok 9 százalékával.

Az alumínium csomagolás jobb mint a műanyag?

Szemben azzal, hogy a legtöbb műanyagot csak egyszer vagy kétszer lehet újrahasznosítani az alumínium folyamatosan újrahasznosítható. Az alumínium újrahasznosításának aránya az Egyesült Államokban körülbelül 35 százalék, szemben a műanyagok körülbelül 9 százalékával, a Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) szerint.

A Verity alumínium és rozsdamentes acél csomagoló cég állítása szerint az alumínium hétszer nagyobb valószínűséggel kerül újrahasznosításra, mint a műanyag.

A Világgazdasági Fórum azt állítja, hogy az alumínium „építőköve lehet” a körforgásos gazdaságra való globális átállásban, amely több újrahasznosított anyagot használ.

A szigorúan alumínium csomagolás növeli annak valószínűségét, hogy a csomagolás újrahasznosítható lesz. Az International Aluminum Institute szerint a valaha gyártott alumíniumoknak közel 75 százaléka még ma is használatban van világszerte.

 

[do_widget „HK > Posts Grid”]

[do_widget „HK > Posts List”]

 
<h2>Divat trend</h2>
<a title=”DIVAT TREND | TRENDI DIVAT | Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. ” href=”https://divattrend-trendi-divat.com/”><img class=”aligncenter” style=”width: 50%; text-align: center;” src=”https://divattrend-trendi-divat.com/wp-content/uploads/2022/05/logo.png” alt=”DIVAT TREND | TRENDI DIVAT | Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. ” /></a>

DIVAT TREND – A <a href=”https://divattrend-trendi-divat.com/magazin/divat/”>divat</a> feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

Az alumínium csomagolás jobb mint a műanyag? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.