Film

Az HBO megrendelte a Sárkányok háza második évadot

A Trónok harcát három teljes éven keresztül kellett nélkülöznie a rajongóknak, amikor végre visszatért egy előzménytörténet formájában. A premier minden rekordot megdöntött. Az HBO egyetlen rész után megrendelte a második évadot.

Magyar idő szerint hétfőn hajnalban volt a premierje A Sárkányok háza című sorozatnak az HBO MAX-on. A Trónok harca története előtt több száz évvel játszódó események a Targaryen család történetét meséli el.

 

 

Az Egyesült Államokban és Magyarországon is, mint ahogyan mindenhol a világban hatalmas sikernek örvendett. Az Egyesült Államokban működő HBO történelmének legnagyobb premier nézettségét eredményezte. A Trónok harca utolsó része után, ez a produkció megdöntötte az egyetlen epizódot megtekintő nézőszámot is.

A Sárkányok háza Magyarországon felállította a nézettségi csúcsot. A hazai HBO történetének is legsikeresebb film bemutatója volt. Pénteken késő délután bejelentették, hogy megrendelték a Sárkányok háza következő évad epizódjait.

 

  

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára.

 

Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

 

 

 

divat trend

trendi divat

férfi parfüm

vodka koktél

Mokány Csaba

Az HBO megrendelte a Sárkányok háza második évadot bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.