cimlap,  Divat,  Hírességek,  Luxus

Baz Luhrmann és Miuccia Prada

Baz Luhrmann és Miuccia Prada

Baz Luhrmann és Miuccia Prada

Baz Luhrmann és Miuccia Prada már harminc éves kreatív együttműködést tudhatnak a hátuk mögött. Luhrmann legújabb filmje, az Elvis jelmezein közösen dolgoztak.

Luhrmann felidézte, hogy 30 évvel ezelőtt a Romeo + Julia című film vetítésén találkoztak. Miuccia és húga és férje volt az első a világon, aki megnézte ezt a filmet. Nagyon tetszett nekik és sok sikert jósolt az alkotásnak. Itt találkoztak és hosszú utazást tettek közösen, amelynek oka az is, hogy nagyon hasonlóak, mind az életük, mind a kreativitásuk tekintetében.

A Nagy Gatsby jelmezein is közösen dolgoztak és most az Elvis című film jelmezein is.

Ha egy évig nem találkoznak, akkor is olyan, mintha csak öt percre váltak volna el

Miuccua Prada úgy fogalmazott, hogy egy nagyon nagy barátság van kettejük között. Ha egy évig nem találkoznak, akkor is olyan, mintha csak öt percre váltak volna el.

Luhrmann az is elárulta, hogy huszonöt évvel korábban Miuccia azt mondta neki: „Nem bánom, ha hibákat követek el, amíg ezek a saját hibáim.” Ezt Luhrmann úgy érti, hogy mindenkire hallgatni kell, de az embernek leginkább önmagára kell hallgatnia. Most, mikor egyedül egy óriási házban él jobban bízik saját magában, mint bármikor máshol és ettől jól érzi magát.

Luhrmann elmondta, hogy szeretné segíteni a fiatalokat, mert ő is sok segítséget kapott. Úgy fogalmazott „…a filmek, amiket csinálok, úgy gondolok rájuk, mint a couture ruhákra. Nagyon ritka. A film után elkötelezett vagyok, hogy segítsek más fiataloknak, hogy több dolgot csináljanak. Nem azt mondom, hogy nem csinálok más filmeket. Mert megpróbálok megállni – valószínűleg megpróbálsz megállni, és nem leszel képes rá. Azt mondod: „Ez az. Nem tudom megcsinálni,” és akkor visszahúznak. De szeretnék segíteni másoknak, az új generációnak, mert úgy érzem, hogy van valamim, amit felajánlhatok, nem azért, hogy megmondjam nekik, mit tegyenek, hanem segítek nekik új dolgok elvégzésében. Mert az emberek ezt tették értem, amikor fiatal voltam. Szóval, azt hiszem, ez olyasmi, amit igazán fogok foglalkozni, ha befejezem ezt a munkát.”

 

 

DIVAT TREND – A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

Nagyszerű dolog blogot írni.