Cate Blanchet a Pinocchio premierjén
Divat,  Film

Cate Blanchet a Pinocchio premierjén

Cate Blanchet a Pinocchio premierjén

 

Cate Blanchet a Pinocchio premierjén – A BFI Londoni filmfesztiválon tartották meg a Pinocchio premierjét. A színésznő is megjelent az eseményen és a fából lett fiú elől igencsak elhappolta a figyelmet. Minden szem a színésznő stílusos és extravagáns ruhájára szegeződött.

 

A színésznő a filmben a Sprezzatura nevű majomnak adja a hangját. Egyedi megjelenése a vörös szőnyegen egy igazán különleges ruhadarabnak köszönhető. Alexander McQueen 2023 tavaszi/nyári kollekciójából származó ruha néhány nappal korábban debütált a kifutón Londonban.

 

A kollekcióból Blanchett kiszemelt egy darabot, amelyen az emberi szem ábrázolása látható. Az emberiség egyedi szimbóluma, szabványos fehér ruhán. A lenyomat a kabáton található. Ha közelről szemlélte valaki, majdnem olyan volt, mintha, ha nem is erről a világról származna.

 

A kabát szegélyénél háromdimenziós rojtok segítettek a szempilla megjelenítésében. Blanchett együtt dolgozott stylistjával, Elizabeth Stewarttal közösen annak érdekében, hogy a megjelenés pontosan olyan legyen, mint ahogyan a kifutón lehetett látni. 

View this post on Instagram

 

A post shared by @fenglph
Nagyszerű dolog blogot írni.