Film

Cate Blanchett csodálatos ruhakölteményben jelent meg

Cate Blanchett ausztrál színész és producer, akit nemzedékének egy legjobb színésznőjeként tartanak számon. Független filmekben is és kasszasikerekben is továbbá a filmek mellett színpadon dolgozott és sokoldalú alakításokat nyújtott.

Számos elismerésben részesült, 2 Oscar-díj, 3 Brit Akadémiai Filmdíj, 3 Screen Actors díj és 3 Golden Globe-díjat nyert. Nemzetközi figyelemre az I. Erzsébet megformálásával tett szert, az 1998-as Elizabeth című filmben. A szerep meghozta számára az első Oscar-díj jelölést.

Katherine Hepburn megformálásáért Marin Scorsese Aviator című filmjében pedig elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. Woody Allen Kék jázmin című vígjáték-dráma filmben nyújtott alakításáért pedig a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat vehette át.

 

Olaszországban elkezdődött a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. Ennek köszönhetően az őszi szeptember mesés vörös szőnyeges pillanatai másodpercekre visszahozzák a nyár érzetét, amelyek jó érzéssel tölthetnek el és bearanyozhatják az ősz elejei búskomor napokat.

A fesztivál második napján Cate Blanchett csodálatos ruhában jelent meg a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén, amely nemcsak lenyűgöző, de egyben a nyár érzetét felelevenítő mesés ruhaköltemény.

A Hollywoodi hírek szerint lehetőség van arra, hogy a Tár című filmben nyújtott alakításáért a kétszeres Oscar-díjas színésznő Cate Blanchett átveheti a harmadik akadémiai szobrát is. Ez majd a következő évben kiderül.

 

A Tár című filmben Cate Blanchett visszatér a mozivászonra 2022-ben. A filmet október 7-én mutatják be az Egyesült Államokban. Az Egyesült Államokon kívül várhatóan, csak 2023 januárjában érkezik meg a mozikba. Kivéve persze a Velencei Filmfesztivált, ahol versenyprogramban bemutatják a filmet.

A Tár című filmet Todd Field írta. Szinopszisa szerint: „A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó film középpontjában Lydia Tár áll, akit széles körben az egyik legnagyobb élő zeneszerző/karmester és egy jelentős német zenekar első női vezető karmestereként tartanak számon.”

A filmhez különleges előzetesek készültek. Amelyeket látva tudhatjuk, hogy egy igazán különleges filmélményről lesz szó.

 

Szeptember 1-jén a filmet bemutatták a Velencei Filmfesztiválon, a kritikusok nagyon dicsérték Cate Blanchett alakítását.

 

Cate Blanchett a vörös szőnyegen Schiaparelli meghökkentően különleges ruhakölteményében jelent meg. A mindig elegáns Cate Blanchett a vörös szőnyegen, mindig pompázatos ruhában jelenik meg. Schiaparelli fekete ruháján természetesen a különlegesség a csodálatos virágdíszítés.

 


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @fenglph


 

 

Cate Blanchett csodálatos ruhakölteményben jelent meg bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.