Diana hercegnő által inspirált örökérvényű sminktrendek
Szépség

Diana hercegnő által inspirált örökérvényű sminktrendek

Diana hercegnő által inspirált örökérvényű sminktrendek

Diana hercegnő által inspirált örökérvényű sminktrendek – Diana hercegnő szerette a sminket, legyen szó akár a vörös szőnyegről, vagy csak egy nyugodt ebédről, mindig a legjobban akart kinézni. A legendás brit sminkmesternek Mary Greenwellnek köszönhetően mindig is ezt tette.

 

A sminkelés területén ki tudna jobb tanácsokkal szolgálni, mint a mindig kifinomult eleganciával rendelkező és makulátlan külsejű Diana hercegné? Sajnos már nincsen közöttünk, de a sminkeléssel kapcsolatos tippjei és trükkjei aktuálisak 2022-ben is, hiszen örökzöldek és örökérvényűek.

 

https://www.pinterest.com/pin/1337074885039921/
https://www.pinterest.com/pin/595952963202878695/


 

 

Diana hercegnő által inspirált örökérvényű sminktrendek – Kék szemceruza

 

„Rendkívül jól viselte a sminket” – mondta Greenwell, aki Cate Blanchettől kezdve Meghan Markle-ig mindenkivel dolgozott. „Imádtam fokozni a szépségét.” – így nyilatkozott a szakértő, aki szerint Diana olyan szépséggel rendelkezett, amely most ismét reflektorfénybe került.

 

A 80-as években Diana hercegné volt, aki divatba hozta a kék szemceruzát. A hercegnő a megjelenés során szerette gyönyörű kék szemét kihangsúlyozni, a legjobb hatás érdekében.

 

Ez a trend pedig napjainkban újraéledt, aranykorát éli. Egy puha hegyű szuper kék árnyalatú szemceruza segítségével te is megteheted.
Pirosító

 

Az 1980-as és 1990-es éve Diana mániáját a Netflix sorozata élesztette újra. Természetesen, amit a sorozatban látunk nem dokumentumfilm. Nem szabad mindent elhinnünk. Az elmúlt napokban nagy művészek, mint például Judi Dench arról nyilatkozott, hogy szerinte ki kellene írni a Korona című sorozat minden egyes része elé, hogy csak fikció.

 

A nyári hónapokban a pirosítót úgy alkalmazzuk, mintha egy picit leégett volna az arcunk. Az ősz azonban új trendeket hoz és ezt a sminkelés során is alkalmazhatjuk. A cél az, hogy az arcunk nézzen ki úgy, mint ha szélfútta lenne.

 

Ezt a hatást Diana hercegné is imádta és gyakran alkalmazta. Nyugodtan kimondhatjuk, hogy ennek a sminktrükknek az alkalmazásával Diana jóval megelőzte azt a korszakot, amelyben élt.

 
 

Puha ajkak

 

Diana hercegnőt érdekelte a szépség. Nagyon imádta, rendkívül jól vigyázott megjelenésére. A sminkmester szerint nagyon öntudatos volt, gyönyörű, kedves és édes. Adakozó és átgondolt.

 

Diana hercegné úgy gondolta, hogy csak abban az esetben szabad rúzst használni, ha ápoltak és puhák az ajkaink. Fontos, hogy a megfelelő rúzst válasszuk, amelyik hidratálja és kisimítja az ajkakat és diszkrét színárnyalatot kölcsönöz.
Szempillatövek

 

Diana volt az első ember, aki megölelt valakit, aki AIDS-ben szenvedett. Megváltoztatta ezzel a tettével a világot. Diana egy olyan nő volt, akinek megvolt a saját személyisége és saját elképzelése arról, hogy hogyan szeretne kinézni.

 

A hercegné sminkmestere azt tanácsolta Diananak, hogy amikor kifesti a szempilláját ne felejtse el a szempillatöveket se kifesteni, hiszen ez a megoldás egy külön keretet ad a szemének és dúsabbnak fog tűnni.

 

Ezt a tanácsot te is megfogadhatod.

 
Nagyszerű dolog blogot írni.