Divat cikkek

Divat trend

DIVAT TREND | TRENDI DIVAT | Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. DIVAT TREND - A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat. A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége. Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.” Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.” Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

ÉLETMÓD

Az életmód szó szerinti jelentése, olyan szokásokat, attitüdöket, erkölcsi normákat jelöl, amelyek együttesen egy személy vagy egy csoport életmódját alkotják. Szociológiai értelemben az egyén vagy a csoport érdekei, véleményei, viselkedése és viselkedési orientációi. Vidéken más életet folytatunk mint városban. Az életmód általában tükrözi az egyén hozzáállását, életmódját, értékeit vagy világnézetét. Ezért az életmód az önérzet kovácsolásának és a személyes identitással rezonáló kulturális szimbólumok létrehozásának eszköze. Az életmódnak nem minden aspektusa önkéntes. Hiszünk benne, hogy a jó élet nem csak egy szűk kíváltságos, nagy vagyonnal rendelkező rétegnek jár. Olyan bejegyzéseket próbálunk közzétenni, amelyeknek segítségével felfedezheted saját magadat, a vágyaidat. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy inspiráljuk olvasóinkat a jobb élet megteremtésében. Bárhol vagyunk is a világban, bármilyen körülmények között, minden embernek fontos, hogy az életében legyenek olyan pillanatai, amelyek a sajátja, amikor kifejezheti egyéniségét.

KARRIER

Életünk jelentős részét a karrier építésével töltjük. Lehet, hogy egy vállalatnál dolgozunk alkalmazottként vagy tanulunk, hisszük, hogy a szabadidő kellemes eltöltése mindannyiunk számára fontos érték. Szeretnénk, ha minden ember olyan munkát végezhetne, ami feltölti és jobbá teszi a mindennapjait. Ha olyan munkát végzel amit szeretsz, akkor nem dolgozol. A karrier egy másik igen jelentős területe az, amikor az ember nem alkalmazottként dolgozik, hanem saját vállalkozásba kezd. Amikor vállalkozni kezdünk fontos, hogy ne egy plusz munkahelyet hozzunk létre saját magunk számára. Sokkal inkább egy olyan rendszert, amelynek segítségével több szabadidőre, nagyobb önkiteljesedésre van lehetőségünk. Nagyon sok vállalkozó ott rontja el, hogy egy saját munkahelyet teremt magának, ahelyett, hogy egy olyan rendszert teremtene, amely további lehetőségeket biztosít számára.

RECEPTEK

Receptek – A konyha egy különleges helyszín az életünkben. Itt készülnek el azok az ételek, amelyeknek egészségesnek, finomnak és táplálónak kell lenniük. Olyan recepteket szeretnénk összegyűjteni és közzétenni, amelyeknek alkalmazásával könnyen, gyorsan és egyszerűen készíthetjük el konyhánk különlegességeit. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy olvasóinkat megpróbáljuk hozzásegíteni az apró boldog pillanatok megteremtésében. Nagyon sokszor van, hogy elfáradunk a rutinba, amelyeket napról napra valósítunk meg. Szeretnénk lelkesíteni olvasóinkat, olyan tartalmak közzétételével, amelyeknek megvalósítása talán hozzájárulhatnak a kellemesebb hétköznapokhoz. Amikor a konyhai munkára gondolunk, fontos, hogy nyitottak legyünk, merjünk kipróbálni olyan dolgokat, amelyeket addig még nem. Természetesen fontos, hogy a saját stílusunk szerint tegyük. Tántoríthatatlanul azt gondoljuk, hogy minden embernek jár az a boldogság, amelyet a különleges fogások elkészítésével valósíthatunk meg.

SZÉPSÉG

A szépség relatív fogalom, szép az ami érdek nélkül tetszik. Minden nő és férfi vágyik arra, hogy valaki szépnek tartsa. A szépség ipar meghatározza az aktuális trendeket. Szerintünk a szépség eléréséhez nem feltétlenül van szükség arra, hogy elkülönített bankszámlával rendelkezünk az adott cél elérésére. Sokkal inkább fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Természetesen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat fontos, hogy meglegyenek azok az eszközök, amelyek szükségesek a lelki egyensúlyunk eléréséhez. Egy utazás, nyaralás vagy csak egy kisebb kirándulás is hozzájárulhat lelki békénkhez. Nagyszerű kikapcsolódás elutazni egy másik városba és ott csak egy picit sétálni, majd hazatérni. A kényeztetés minden nőnek és férfinek jár az arc- és testápolás területén. Olyan bejegyzéseket szeretnénk közzétenni, amelyek hozzásegítik az olvasóinkat, hogy felfedezzék és megmutassák saját szépségüket.

HÍRESSÉGEK

A hírességek évszázadában, a XX. század elején indult a mozi világkörüli útjára. A század közepére a filmes világ központja Hollywood lett. A Hollywood-i álomgyár adta a világnak a sztár kultúrát. A filmvásznon szereplő csillagok fényűző életet éltek, vörös szőnyegen jelentek meg a filmbemutatókon és díjátadó esteken csodálhattuk őket. A hírességek által élt fényűző, luxus élet azonban nem adatik meg mindenkinek. Ebben a rovatban a sztárok emberi arcát szeretnénk bemutatni. Azt gondoljuk és vitathatatlanul képviseljük, hogy lehet teljes életet élni abban az esetben is, hogy ha az ember nem luxus körülmények között éli mindennapjait. A XXI. században egyre fontosabbá válik az önmagunk felé fordulás. Hisszük, hogy mindannyiunk számára elérhető eszközökkel életünk szebbé, jobbá, teljesebbé tehető. Olyan cikkeket szeretnénk közzétenni, amelyek hozzásegítik az olvasóinkat abban, hogy felfedezzék értékeiket és életüket saját értékeik szerint, egészségesen és boldogan éljék.

 • Divat cikkek

  Kényelmes és praktikus a Skort szoknya

  Itt a nyár, és együtt érkeznek a varázslatos nyári hónapok is! Júniustól augusztusig tartó időszakban a természet pompázatos színekbe öltözik, a napsütés pedig egyre melegebbé varázsolja a napjainkat. Itt van az ideje, hogy átéljük a kellemes időjárás, a pihenés és a kalandok örömét. Engedd meg, hogy elmeséljem neked, miért olyan különlegesek ezek a hónapok! Június az első nyári hónap, amely sok izgalmas lehetőséget kínál számunkra. Ez az időszak a nyári szünet kezdete sok diák számára, amikor végre megszabadulnak az iskolai kötelezettségektől. Egyesek táborokban vesznek részt, mások családi kirándulásokat terveznek, míg mások egyszerűen csak lazítanak és feltöltődnek. A nappalok hosszabbak lesznek, így több időt töltünk a szabadban, élvezve a forró nap…

  Kényelmes és praktikus a Skort szoknya bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Rita Ora tervezőként is kipróbálta magát
  Divat cikkek

  Rita Ora tervezőként is kipróbálta magát

  Rita Ora tervezőként is kipróbálta magát Az 1990-ben született brit énekes 2012-ben lett ismert, amikor How Right Now című kislemeze az Egyesült Királyságban az első helyet érte el. Az énekesnő, Rita Ora Pristinában, a mai Koszovóban született. 2015-ben Koszovó tiszteletbeli nagykövetévé nevezték ki. A második Stúdióalbuma a Phoenix 2018-ban jelent meg. Ora lett az első brit női előadó, akinek tizenhárom dala bekerült a legjobb tíz közé. Az énekesnő híres a jószolgálati tevékenységéről is. 2013-ban a Princess Grace Alapítvány támogatásában lépett fel Monte Carlo-ban. Fellépett a Chime for Change jótékonysági koncerten, amely a lányokkal és nőkkel kapcsolatos problémákra hívta fel a figyelmet világszerte. A Band Aid 30 jótékonysági csoporthoz csatlakozott, hogy…

  Rita Ora tervezőként is kipróbálta magát bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Divat cikkek

  A Ralph Lauren 2023-as tavaszi/nyári kollekció

  A Ralph Lauren 2023-as tavaszi/nyári kollekció   A Ralph Lauren 2023-as tavaszi/nyári kollekció – A New York-i, Londoni, Milánói majd végül a Párizsi divathetek után azt gondoltuk, hogy a divatrajongók már megkaptak mindent, de október közepén a Ralph Lauren egy újabb divatbemutatóval örvendeztetett meg minket. A Ralph Lauren 2023 tavaszi kollekcióját Kaliforniában mutatták be. A márka „különleges divatélménynek” nevezte a divatshowt. A nyugati parton első alkalommal tartott bemutatót a divatmárka. Nem kapcsoltak költségtakarékos üzemmódba. A legapróbb részletekre is gondosan ügyeltek. Az első sorban Sylvester Stallone, Mila Kunis, Aston Kutcer, Diane Keaton, Jennifer Lopez, Ben Affleck ültek. A Ralph Lauren csapatának tagjai szerint ez a bemutató elhomályosított minden korábbi nagy dobást.…

  A Ralph Lauren 2023-as tavaszi/nyári kollekció bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Egyszerű ruha hackek, amelyek megváltoztatják a gardróbodat
  Divat cikkek

  Egyszerű ruha hackek, amelyek megváltoztatják a gardróbodat

  Egyszerű ruha hackek, amelyek megváltoztatják a gardróbodat Egyszerű ruha hackek, amelyek megváltoztatják a gardróbodat – Sokan vagyunk úgy, hogy szeretnénk újítani a ruhatárunkon, azonban bármilyen okból adódóan erre most nincsen lehetőségünk. Az alábbi cikkben olyan ruha hackeket osztunk meg, amelyek arról szólnak, hogy tudunk megújulni úgy, hogy ha nincsen lehetőségünk egy teljes gardrób átrendezésre. Egy kis odafigyeléssel és néhány remek hack alkalmazásával olyan változásokat is elérhetünk, amelyre korábban nem is gondoltunk. A stílustippek alkalmazásával még azt is elérhetjük, hogy az általunk viselt darabok sokkal drágábbnak tűnjenek, mint amennyit valójában a ruhatárunkra tudunk költeni. Ha megfelelően alkalmazzuk a különböző praktikákat, akkor olyan stílusosak is lehetünk, amelyet még a milliomosok is megirigyelnek.…

  Egyszerű ruha hackek, amelyek megváltoztatják a gardróbodat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Divat,  Divat cikkek,  divat show,  divatbemutató

  Versace 2023 tavaszi kollekciójában új színtrendet vezet be

      A Versace egy új színtrendet mutat be a 2023-as tavaszi kollekciójában. Ez a szín a Prince’s Purple. A 2023-as Milánói bemutatóján a világítást lila színre állították. A szín azonban nem élesen, hanem sokkal inkább ködösen világított. A kifutó mellett gyertyakörtéket helyeztek el. A kollekcióban a Y2K Goth teljesen újjászületett. A show-t Paris Hilton csillogó ruhában zárta, egy rózsaszín ujjatlan kesztyűt viselt.         A divatbemutatót a kivágott dzsörzéruhák kezdték, majd a rocker stílus került a kifutókra, itt láthattunk miniszoknyákat, rojtos dzsekiket, ezüst és aranyszegecses köpenyeket. A Versace történelme során folyamatosan kísérletezett a merész nyomatokkal és a színekkel. Most majdnem teljesen fekete kollekciót láthattunk. A fekete kétségtelenül…

  Versace 2023 tavaszi kollekciójában új színtrendet vezet be bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Divat cikkek

  Elképesztő divat trend érkezik (ilyen csodálatos dolog még nem volt a történelemben)

    Minden embert ámulatba ejti és gondolkodásra készteti a világűr. Az ember mindig is csodálattal tekintett az égboltra és azzal a nagy kérdéssel, vajon mi található a csillagok között. Az elmúlt időszakban a James Webb Űrteleszkópnak köszönhetően az emberiség messzebbre látott, mint valaha.   A mély űrből érkező csodálatos képek talán lehet mondani, hogy az űrkorszak egy teljesen új fejezetét kezdték írni. Most egy egészen elképesztő trend veszi kezdetét egy új kezdeményezésnek köszönhetően.             A RED3.721 karórát a belga Interstellar nevű cég a NASA beleegyezésével kerül hamarosan bevezetésre a piacra. A termék érdekessége, hogy néhány darabjában valódi, a Mars bolygóról származó por lesz.   A…

  Elképesztő divat trend érkezik (ilyen csodálatos dolog még nem volt a történelemben) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Divat cikkek

  Igazán izgalmas frizura tér vissza 2022 ősz divat trendjei között

  Párizs a divat fővárosa, ennek köszönhetően nyilvánvaló, hogy a francia nők nagyon jól, otthonosan kezelik a különböző divattrendeket. A divat területén az öltözködés a különböző évszakok szerint változik és ugyanígy a hajviselés területén is változnak a trendek. A francia nők igazán könnyedén és magabiztosan mozognak a különböző divat trendek között. Ők igazán jól bebizonyítják azt, hogy az évszakváltás nem tud kifogni rajtuk, kreativitásuk mindig képes arra, hogy megjelenésüket megújítsák. Az elkövetkező hónapokra a 2022-es őszi szezonra nem csak a gardróbjukat újítják fel, de a frizuratrendek között is nagyszerűen mozognak.         Amélie Bob         View this post on Instagram   A post shared by Amy…

  Igazán izgalmas frizura tér vissza 2022 ősz divat trendjei között bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Divat cikkek

  A királynő meghalt. Éljen a király!

  1901-ben, amikor Viktória királynő meghalt és fia Edward lett a király akkor mondták ki utoljára ezt a mondatot, egészen addig, amíg 2022. szeptember 8-án a Buckingham-palota bejelentette, hogy II. Erzsébet királynő meghalt és a walesi herceg, immár III. Károly király. A kifejezés megerősíti egy uralkodó halálát és egy másik király trónra lépését. Ma az egész világ, a sajtó és a popkultúra a 121 évvel ezelőtti kifejezésre figyel. Bizonyos kulturális értelemben az évszázadok váltakozását nem a matematikai évekhez kötjük. Azt mondjuk, hogy a huszadik század nem 1900. január 1-jén kezdődött el, de az első világháború kitörésétől kezdődően beszélünk a történelmi huszadik századról. Ebben az értelemben, történelmi értelemben a huszadik század befejeződhet,…

  A királynő meghalt. Éljen a király! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Csodálatos Gucci
  Divat cikkek,  Film

  Gucci divat márka

  Gucci divat márka Gucci divat márka – Az 1921-ben Firenzében alapított Gucci a világ egyik vezető luxus divatmárkája, amely a kreativitás, az innováció és az olasz kézművesség hírnevéről híres. A Gucci a Kering Csoport tagja, amely világelső a ruházati cikkek és kiegészítők terén, és amely erőteljes luxus-, sport- és életmódmárkák portfólióját birtokolja. Gucci divat márka | A család tagjai Guccio Gucci 1881-ben született a toszkánai Firenzében Guccio Gucci. Apja Gabriello egy San Marinoból származó bőripari szakember volt. Tizenéves korában Londonban, a Savoy Hotelben dolgozott, ahol az elegáns felsőosztálybeli szállóvendégek és poggyászaik inspirtálták. Miután visszatért Firenzébe utazótáskákat kezdett el gyártani. 1921-ben alapította meg a Guccit, lovasok számára árult nyergeket, bőrtáskákat és…

 • Divat cikkek,  Hírességek,  kedvencek,  Luxus,  művészet,  Szépség

  Allure divat magazin

  Allure divat magazin Allure divat magazin – Az Allure egy szépségápolással foglalkozó amerikai magazin, amelyet a Coné Nast ad ki. New Yorkban 1991-ben alapították. Az alapítók Linda Wells, akit 2015-ben váltott Michelle Lee. Az októberi szembán a magazin munkatársai által a legjobbnak ítélt szépségápolási termék megkapja a Best of Beauty díjat. 1990-ben a Condé Nast elnöke és igazgatója Linda Wallst kérték fel, hogy egy új szépségmagazin koncecpcióját dolgozza ki. A The New York Times Magazine szépség és ételszerkesztője volt abban az időben Linda Wells. Az Allure 1991-ben debütált. A magazin túlméretezett volt, ami megkövetelte a hirdetőktől, hogy hirdetéseiket méretezzék át vagy hozzanak létre újabbakat. Négy szám megjelenése után az Allure…