Divat

Divattrend 2022 ősz/tél

Divattrend 2022 ősz/tél

 

 

Divattrend 2022 ősz/tél – Ha egy szót keresünk arra, hogy kifejezzük azokat a divattrendeket, amelyek 2022 ősz/tél szezonban leírják mindazt, ami most a divatban történik a legjobb kifejezés, amit mondhatunk a nosztalgia.

 

A New York-i, londoni, milánói és párizsi divatvilág szakemberei mind érzik az emberek vágyait egy jobb élet után. A tervezők optimisták az elmúlt két év világjárványa után. A nosztalgia meghatározza a 2022 őszi/téli divattrendeket.

 

A 90-es évek és a 2000-es évek elejének trendjeihez történő visszatérés egyfajta frissítő érzést is jelent. Ahogyan a téli hónapok felé haladunk meg kell állapítanunk, hogy a fehér mellények igen népszerűek azon emberek körében, akik szeretik és követik a divatot.

 

A minimalizmus a fehér mellényen kívül megjelenik a túlméretezett, klasszikus öltönyökben, a bomber dzsekikben, a maxiszoknyákban.

 

Mindenütt jelen van az eufória, a ruhák, a szerepek, a sminkek és a vad életmód minden showban megmutatja magát. A fiatal rajongók tömegei sokkal nagyobbnak tűnik, mint bármikor korábban, ők abban reménykednek, hogy bepillantást nyerhetnek egy divatbemutatóra.

 

A TikTok által vezérelt divattrendek és popkultúra domináns növekedésnek indult. Ez az a platform, ahol a Y2K divat esztétikája is újra megszületik, reneszánszát éli.

 

Az őszi/téli trendek között megtaláljuk a szürreális hangulatot a Loeww, Rock Owens és Shiaparelli koncepciói között. A Y2K divat újraéledését az Ahluwalia, Etro és Gauchere kifutóin.

 

 
 


 

Divattrend
Trendi divat
A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban.

Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük.

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

Nagyszerű dolog blogot írni.