bulvarhirek,  Film,  Hírességek,  művészet

Dűne második rész

Dűne második rész

Dűne második rész

 

Dűne második rész – Az első Dűne film jó kritikákat, nagy nézettséget és tíz Oscar-jelölést kapott. Timothée Chalamet és Zandaya főszereplésével készül a második rész. Megerősített hír, hogy 2023. októberben kerül a mozikba a Dűne második része.

A Dűne második rész ismét a barátságtalan Arrakis-sivatagban játszódik, a távoli jövőben. Annak ellenére, hogy majdnem másfél évünk van, a film bemutatójáig, meglepően sokat tudunk róla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUNE (@dunemovie)

Kik szerepelnek a Dűne második részében?

Megerősített hír, hogy Zendaya és Chalamet is visszatér. Rebecca Ferguson és Josh Brolin ugyancsak a szereplőgárdában. Rengeteg új szereplő lesz, mint Léa Sydoux, Florence Pugh, Austin Butler, Christopher Walken.

 

Zendaya több jelenetben lesz látható?

Igen. A rajongók nagy csalódására, csak 7 percig volt látható az első részben. Denis Villeneuve rendező elmondta, hogy a második rész elsősorban Chalamet karakterére fog összpontosítani. Azonban a többi karaktert is sokkal jobban megismerhetjük, akik az első részben háttérbe szorultak.
Mennyi Dűne folytatás lesz?

A Dűne rendkívüli potenciállal rendelkezik, hiszen ez a történet egy 10 000 világból álló univerzumban játszódik. A film írója Jon Spaihts a Timesnak nyilatkozta, hogy körülbelül egymillió karakter van, akibe el lehet merülni, hiszen a civilizációk évezredes történetekkel rendelkeznek, politikával, háborúval. A Dűne: Testvériség sorozat az HBO Max-nál már készül.

 

Mikor láthatjuk a Dűne második részét?

A gyártás 2022 őszén kezdődik el, így a film 2023. november 3. napjára tervezett bemutatója nagy valószínűséggel tartható lesz.
 
https://www.pinterest.com/pin/709105903845207107/ 

 

Divattrend

Trendi divat

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban.

 

Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük.

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

Nagyszerű dolog blogot írni.