Divat

Egy frizura, ami soha nem megy ki a divatból

A népszerűségi listákat a női hajviselés divattrendjei között már régóta, hosszú évek óta vezeti a francia bob frizura. A rövid fazonú bob a francia nők körében klasszikus, ellenállhatatlan és megunhatatlan.

A rövid hajból készített frizura speciális eszközöket egyáltalán nem igényel. A sűrű reggeli teendők közé könnyen beleférhet a haj elkészítése, széppé tétele, nem igényel sok formázást. Ennek ellenére könnyen változatossá tehető.

Ebben a cikkben mutatunk három nagyszerű trükköt, amelynek alkalmazásával könnyen és gyorsan formázhatjuk francia bob stílusú frizuránkat.

Frissen mosva és beszárítva nagyszerű volumenű frizura készíthető belőle. Sokan azért tartanak ettől a hajviselettől, mert attól félnek, hogy könnyen és gyorsan unalmassá válhat, mert a rohanó hétköznapokban nincsen idő arra, hogy kihozzuk belőle a maximumot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A francia bob frizura nem megy ki a divatból

Sok más híresség között Bridget Bardot és Jane Birkin is viselt a francia bobhoz hasonló frizurát. A hírességek a mai napig kedvelik ezt a fazont, ez egyáltalán nem meglepő, hiszen nagyon jól néz ki és franciás megjelenést kölcsönöz mindenkinek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennél a fazonnál nagyon fontos a hajvégek tökéletes vágása ezért érdemes egy professzionális fodrászt felkeresni, hogy ha ennél a fazonnál tesszük le a voksunkat. A hajszín nagyon fontos kérdés, gyakorlatilag minden egyes árnyalattal jól mutat a francia bob frizura, egyetlen egy fontos kérdésre kell ügyelni, hogy a hajszín megfelelő összhangot teremtsen a bőrtónussal.
Amikor nincsen időnk a hajmosás után a beszárításra, akkor több praktikát is alkalmazhatunk annak érdekében, hogy a frizuránk ne essen össze, ne lapuljon le. Mint minden frizuránál a francia bob esetében is előfordul az, hogy a beszárítást követően két nap múlva már megadja magát a pompás frizura.

 

 

 

 

 

 

 
 

Digitális szépség szalon

 

Most pedig a digitális szépségszalonunkban, mutatunk három nagyszerű videót az Instagramról. A videókban olyan praktikákat fedezhetünk fel, amelynek alkalmazásával könnyen és gyorsan elkészíthetünk olyan frizurákat, amelyeket a francia bob hajviselés feldobására használhatunk.

A szépségszalonok nagyszerű helyek arra, hogy társadalmi életet éljünk, átbeszéljük fodrászunkkal, kozmetikusunkkal vagy a többi vendéggel a legfontosabb történéseket. Szépségtrendeket ismerjünk meg és alkalmazzunk.

Mutassuk meg fodrászunknak, ismerősünknek az alábbi videókban látottakat és használjuk is azokat a mindennapok során.
Tippek a nagyszerű frizura elkészítéséhez

Egy nagyszerű módszer, hogy ha már nem teljesen friss a haj, egyszerre több hajgumival is dolgozva csodálatos viselet készíthető.
Egy másik módszer, amelyet nagyon könnyű megvalósítani, ha félig feltűzött gyors frizurát varázsolunk a hajunkból.
A hajfonás egyik remek lehetősége annak, hogy nagyszerű megjelenésünk legyen, de akik egyszerűbb megoldást keresnek a parkettafonásnál, azok számára is van kiváló lehetőség.
Nagyszerű dolog blogot írni.