bulvarhirek

Elárulja a fénylő és egészséges haj titkát a világsztár fodrásza

Nagyon sokan vagyunk, akik rengeteg erőfeszítést teszünk azért, hogy a hajunk megfelelően fényes és megfelelő állapotú legyen. Jennifer Lopez fodrásza, Chris Appleton, most elárulja, hogy milyen csodaszert használ a sztár.

JLo dús és erős haja megfelelő odafigyeléssel és az ápolás kiemelt fontosságával jön létre. A formázásához nem használ mást, mint extra ragyogást biztosító hajspray-t.A márka Chris Appleton, amely már 70 szépségdíjat is elnyert. Ő a legnagyobb nemzetközi sztárok fodrásza. Ügyfelei között Jennifer Lopez, Zendaya, Kim Kardashian, Ariana Grande és Dua Lipa is megtalálható.
A márka biztonságos és hatékony termékeket kínál. JLO a hajspray-t beillesztette a hajápolási rutinjába. A termék ígérete, hogy a fakó, tompa színű hajat újra gyönyörűvé teszi, miközben látványos fényt kölcsönöz a hajkoronának. 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

divat trend
trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg:

“Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Ralph Lauren
Illyés Gyula szerint:

“Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Illyés Gyula

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Elárulja a fénylő és egészséges haj titkát a világsztár fodrásza bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.