Élénk színek a Carolina Herrera 2023 tavaszi/nyári kollekcióban - Dove Cameron koncertet adott a Carolina Herrera 2023-as tavaszi/nyári kampányának arcaként. A tehetséges színésznő és énekesnő szépségét és eleganciáját mutatta meg a kampányban, amelyet Elizaveta Porodina fényképezett. A tavaszi kollekciót gazdag virágminták és színes düllök díszitik. A szoborkölteményként is beillő ruhákat Frances Hodgson Burnett regénye A titkos kert ihlette. A kollekció merész színpalettát és élénk árnyalatokat vonultat fel.
Divat

Élénk színek a Carolina Herrera 2023 tavaszi/nyári kollekcióban

Élénk színek a Carolina Herrera 2023 tavaszi/nyári kollekcióban

Élénk színek a Carolina Herrera 2023 tavaszi/nyári kollekcióban – Dove Cameron koncertet adott a Carolina Herrera 2023-as tavaszi/nyári kampányának arcaként. A tehetséges színésznő és énekesnő szépségét és eleganciáját mutatta meg a kampányban, amelyet Elizaveta Porodina fényképezett. A tavaszi kollekciót gazdag virágminták és színes düllök díszitik. A szoborkölteményként is beillő ruhákat Frances Hodgson Burnett regénye A titkos kert ihlette. A kollekció merész színpalettát és élénk árnyalatokat vonultat fel.

 

Carolina Herrera venezuelai születésű, de az Egyesült Államokban élő divattervező. Karrierje a 80-as években kezdődött, amikor barátai és ismerősei kezdtek el érdeklődni a ruhái iránt. Azóta világszerte ismert és elismert tervezővé vált.

Herrera jellegzetes stílusa a letisztult, elegáns és nőies darabokból áll, amelyekben az egyenes, tiszta vonalak dominálnak. Az általa tervezett ruhák, parfümök és kiegészítők kifejezőek és magabiztosak, és a hölgyek számára tervezettek.

Carolina Herrera több mint 30 éve aktív szereplője a divatvilágnak, és a tervezők között a legelismertebb és legbefolyásosabbak egyike. Ő az alapítója a Carolina Herrera divatmárkának, amely számos termékkategóriában kínál elegáns és magas minőségű termékeket, beleértve a parfümöket, a kiegészítőket és a készruhákat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera)

 

 

A divattervező egy igazi ikon a divatvilágban, és rengeteg hozzáértő és rajongó értékeli munkáját és stílusát. Tehát, engedd meg, hogy meséljek a karrierjéről, a stílusáról és az általa tervezett ruhákról.

Carolina Herrera Venezuelában született, de az Egyesült Államokban nőtt fel. A divat világában való karrierje 1981-ben kezdődött, amikor egy barátja meglátta az általa tervezett ruhákat, és úgy döntött, hogy segít a karrierjében. Herrera azonban nem csak az elegáns és magabiztos darabjairól volt ismert, hanem a személyiségéről is. Stílusa magabiztos és letisztult, ahogy az ő divatstílusa is. Herrera személyisége az elegancia, a magas minőség és az erő jellemzi.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera)

 

 

Az általa tervezett ruhák kifejezőek és magabiztosak, ugyanakkor időtlenek is. Herrera stílusa a tiszta és letisztult vonalakra épül, amelyek előnyösen mutatják a női alakot. Az általa tervezett ruhák gyakran az elegáns estélyi ruhákról szólnak, de a divattervező figyel a mindennapi életre is, és tervez olyan ruhákat, amelyek könnyen átfordíthatóak a mindennapokra.

Az általa tervezett parfümök is nagyon sikeresek. A márka első parfümje 1988-ban jelent meg, és azóta is a legismertebb és legkedveltebb parfümmárkák között szerepel. Az illatok a nőiességet, a magabiztosságot és az eleganciát erősítik, és a Herrera nevet viselő illatokat ma is nagyon sok nő használja világszerte.

Az általa tervezett kiegészítők és készruhák ugyanolyan elegánsak és magabiztosak, mint a ruhái és parfümjei. A márka tervez a hölgyek számára készült ruhákon kívül kiegészítőket is, mint például táskákat, ékszereket és napszemüvegeket.

Carolina Herrera 30 éve aktív szereplője a divatvilágnak, és az egyik legbefolyásosabb divattervező a világon. Stílusa és elegáns, magabiztos darabjai ma is nagyon népszerűek, és az általa tervezett termékek rengeteg nőnek adnak önbizalmat és magabiztosságot.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera)

Élénk színek a Carolina Herrera 2023 tavaszi/nyári kollekcióban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.