Divat cikkek

Elképesztő divat trend érkezik (ilyen csodálatos dolog még nem volt a történelemben)

 

Minden embert ámulatba ejti és gondolkodásra készteti a világűr. Az ember mindig is csodálattal tekintett az égboltra és azzal a nagy kérdéssel, vajon mi található a csillagok között. Az elmúlt időszakban a James Webb Űrteleszkópnak köszönhetően az emberiség messzebbre látott, mint valaha.

 

A mély űrből érkező csodálatos képek talán lehet mondani, hogy az űrkorszak egy teljesen új fejezetét kezdték írni. Most egy egészen elképesztő trend veszi kezdetét egy új kezdeményezésnek köszönhetően.

 

 

 

 

 

 

A RED3.721 karórát a belga Interstellar nevű cég a NASA beleegyezésével kerül hamarosan bevezetésre a piacra. A termék érdekessége, hogy néhány darabjában valódi, a Mars bolygóról származó por lesz.

 

A marsi por egy 2021-ben becsapódó meteoritból származik, amelyik elvileg a Marsról érkezett a Földre. Két modell közül lehet majd választani, az egyik modell NASA logóval lesz kapható, a másik, amelyben a Marsról származó por található.

 

 

 

 
 

Nagyjából 200 000 forint körüli összegbe kerül majd, ha olyan karórát szeretnél viselni amelyben a Marsról származó por található.

 

 


Divat trend

Trendi divat

Blogunkról

 

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez.

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat.

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzelés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere.

Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

 

 

Ha tetszett, akkor oszd meg a közösségi hálózatokban a cikket!

Vedd fel a blogunkat a könyvjelzők közé, hogy könnyen visszatlálj az oldalunkra!!!

Nagyszerű dolog blogot írni.