Film

Érkezik az Elvis film az HBO Maxra

Hamarosan érkezik az Elvis film az HBO Maxra

 

2011-ben Elvis Presley Budapest díszpolgára lett és egy nap park is viseli a nevét. Elvis Presley 1956-ban a magyar forradalom mellett szólalt fel és kiállt azok mellett a menekültek mellett, akik nyugatra kényszerültek. Arra hívta fel a figyelmet, hogy azonnali segítségre van szükség.

 

 

1957. január 6-án egy dalt énekelt, amellyel a segélyezésre szerette volna felhívni a figyelmet. Az adást 23-30 millió amerikai látta.

 

Az amerikai énekes, kulturális ikon Elvis Presley nevét mindenki ismeri. Elvis a Rock n Roll királya, a világ egyik leghíresebb énekese mind a mai napig.

A film a sikeres mozi bemutató után 2022. szeptember 2-án az GBO Maxon is bemutatásra kerül. Akik nem látták a filmet a mozikban otthon is megnézhetik. Ugyanúgy, ahogy azok is újra nézhetik a filmet, akik látták és nagyon tetszett nekik.

A filmben Elvis Presley szerepében Austin Butler látható, Tom Hanks pedig a menedzserét, Tom Parker ezredest alakítja. A film Parker szemszögéből meséli el Elvis Presley felemelkedésének történetét.

A történetben a Presley és Parker közötti bonyolult és összetett dinamikát ismerhetjük meg. Ez a történet több, mint húsz éven keresztül tart. A világon addig soha nem látott sztárság, a megváltozó kulturális élet és az amerikai ártatlanság elvesztése pedig folyamatosan ott lebeg az atmoszférában.

A középpontban Elvis és életének nagy szerelme Priscilla. A mozikban nagy sikert aratott a film, jóval túlszárnyalta a felé támasztott elvárásokat. Bevétele meghaladta a 272 millió dollárt. Buz Luhrmann eddigi életének legnagyobb bevételét hozó filmjét készítette el.

 

 

 

 

  

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára.

 

Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

 

 

 

divat trend

trendi divat

férfi parfüm

vodka koktél

Mokány Csaba

Nagyszerű dolog blogot írni.