Ez a divattrend átveszi az uralmat az elkövetkező hónapokban
Divat

Ez a divattrend átveszi az uralmat az elkövetkező hónapokban

Ez a divattrend átveszi az uralmat az elkövetkező hónapokban

 

Ez a divattrend átveszi az uralmat az elkövetkező hónapokban – Folyamatosan változnak a frizura divattrendek és ezeket a változásokat a közösségi média egyre inkább felgyorsítja, illetve kiterjeszti. Az elmúlt hosszú évtizedektől eltérően ma már nincsen egy maghatározó trend, amelyet tömegek követnek.

 

Ellenben mérhetetlenül sok információhoz hozzájutunk és magunknak kell kiválasztanunk, hogy a saját személyiségünknek megfelelő, a stílusunkhoz jól illeszkedő frizura trendek szerint viseljük a hajunkat.

Az 50-es,60-as,70-es,80-as, de még a 90-es években is a divatipar, a filmipar és más hírességek befolyásoltak, hogy a hölgyek milyen frizurákat viseljenek. A legsikeresebb sorozatok kiléptek a saját kereteik közül és divattrend diktálóak lettek.

Napjainkban azonban a hírességeken, a divatiparon és a filmiparon kívül más dolog is befolyásolhatja azt, hogy éppen mi lesz nagyon kedvelt a következő időszakban. Például a közösségi média, ahol nagyon jól látszik, hogy melyek azok a divattrendek, amelyeket az emberek imádnak.A hercegnős hajkorona azóta került az érdeklődés középpontjába, hogy elindult a Bridgerton család. Rengeteg nő van a világon, aki az arisztokrata érzést keltő frizurát szeretné viselni. Az előkelő, masnin, kontyos hajkoronák iránti szenvedélyek a vörös szőnyegen is elindultak.

A következő időszakra a legmenőbb trendek közé tartozik a tündérmese frizura, amelynek népszerűsítését Bella Hadidnak is köszönhetjük.

Mit jelent a tündérmese frizura?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)A tündérmese frizura úgy alakítható, ahogyan te szeretnéd, mindenki olyan mesebeli hercegnővé válhat, amilyenné szeretne. Idén ősszel és télen nem lesz menőbb ennél a hajtrendnél, tehát minimum egy alkalommal mindenképpen ki kell próbálnod!

Ha pedig nem elégednél meg a tündérmese frizura enyhe arisztokratikus jellegével és egyenesen azt akarod megmutatni, hogy ki az igazi uralkodónő választhatsz olyan frizurát, ami garantáltan kiemeli a nőiességedet mégis laza és romantikus hatást kölcsönöz a koronafonat, egy farmer és egy hosszú ujjú póló fölött viselve igazán egzotikus és szemrevaló viselet lesz.Nagyszerű dolog blogot írni.