Film

Fehér Lótusz 3. évad

Fehér Lótusz 3. évad – A Fehér Lótusz évadai között nincsen kapcsolat. Ezt úgy hívjuk, hogy antológiasorozat. Tehát a második évad tragikus befejezése után egy teljesen új történet fog elkezdődni. A harmadik évad törétnetéről nem sokat tudunk. Az első és második évadhoz hasonlóan, nagyon nagy valószínűséggel egy vendégcsoport áll majd a középpontban, akik valahol a világon a Fehér Lótusz üdülőhelyén nyaralnak majd. Egy interjúban a készítő Mike White elárulta, hogy úgy, ahogyan az első évad az osztályokra és a pénzre; a második évad a szexre és a nemekre összpontosított; a harmadik évadban a halál és a keleti vallás és a spiritualitás ténái kerülnek középpontba.

Egy interjú során arról beszélt az alkotó, hogy jó móka lenne, ha ismét egy újabb kontinensen, talán Ázsiában lenne a színhely. Március 28-án a Variety beszámolt arról. hogy a gyártáshoz nagyon közel álló forrás megerősítette, hogy a harmadik évadot Thaiföldön forgatják majd. Az első évad Hawaii, a második egy olaszországi helyszínen játszódott.

A második évad 14 hónappal követte az elsőt, ha ez a trend folytatódik, akkor 2024 elején számíthatunk arra, hogy érkezik a harmadik évad.

Nagyszerű dolog blogot írni.