Film

Folytatódik az És egyszer csak…
Folytatódik az És egyszer csak

Carrie Bradshow, Miranda Hobbes és Charlotte York visszatér a nagy sikerű Szex és New York című sorozat folytatásának második évadában. És egyszer csak… A Szex és New York új fejezetében Carrie, Miranda és Charlotte immár nem a harmincas éveikben próbálják kezelni az élet és a barátság bonyolultságát, hanem az ötvenes éveikben, amikor minden még annál is sokkal bonyolultabb.

Ugyanúgy, mint az első évadnál, a második évad cselekményét is titokban tartják az alkotók, egészen a megjelenésig. A rajongók azonban spekulálnak. Az első évad végén Carrie az új tanácsadó podcast házigazdájaként zárta az évadot, igen nagy valószínűséggel a podcast gyártás a következő évadban is szerepelni fog.

Az HBO Max még nem tette közzé, hogy mikortól lesz látható a második évad. Azonban Michael Patrick King megerősítette egy a Variety-nek adott interjú során, hogy 2022 októberében kezdődnek meg a gyártási munkálatok. Így egészen valószínű, hogy 2023 nyara előtt az HBO nem kezdheti meg a második évad streamelését.
 

 
 

 
 

 

 
 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.
Nagyszerű dolog blogot írni.