Divat,  Divat cikkek

Gucci Attache kézitáska

Divattrend, Trendi divat a Gucci Attache kézitáska

Gucci Attache kézitáska

 

Divattrend, Trendi divat a Gucci Attache kézitáska – Napjaink divat iparára jellemző, hogy bár még tradicionális szezonok szerint, a naptárban rögzített időpontokat tartjuk a magas divatban. A tervezők azonban egész évben szolgáltatják számunkra az újabbnál újabb s jobbnál jobb darabokat. Az internet lehetővé teszi a folyamatos kommunikációt és megváltoztatta a média játékszabályait is. Talán ez lehet az egyik oka, annak, hogy már nem csak a jól ismert divatheteken, hanem egész évben zajlanak a bemutatók.

Gucci Attache kézitáskája összeköti a jelent és a múltat. A Gucci új táskája az 1970-es évek trendjeit idézi meg, a mai, modern kor könnyedségével. Alessandro Michele kreatív igazgató mozgásba hozza a Gucci ház archívumában található történelmi szálakat, elmossa a különböző korszakok között meghúzódó határokat. A kreatív igazgató által újra gondolt Gucci termék megmutatja az idő rugalmasságát.A nemsemleges táska puha félhold alakú. Egy G csatnak köszönhetően nyitható, illetve zárható a kézitáska. Az Attache a funkcionalitásról tanúskodik, miközben mindig a jelen pillanathoz alkalmazkodik. Amikor azt a szót kimondjuk, hogy Gucci, már nem csak egy olasz luxus divatmárkára gondolunk, de az elegáns és az előkelő, a divatos és egy kiváló termék szinonimájaként is használjuk a Gucci kifejezést. Az új Attache táska alátámasztja mindezt.

Divattrend, Trendi divat a Gucci Attache kézitáska

Az Attache két méretben kapható. Különböző színek közül választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelőt. Bézs, borostyán, velúr, zöld velúr, bordó velúr, sötétkék velúr és fekete színek közül választhatunk. Tekintettel arra, hogy a kézitáska gondosan megválogatott anyagból készült, így tökéletesen alkalmas arra, hogy különféle alkalmak során viseljük.

 

A Gucci úgy jellemezte a táskát, mint az időtlen hollywoodi csillogás ódáját, amely évtizedeken keresztül tartóhíd szerepét tölti be. Nincs jobb módja annak, hogy az időtlenség fogalmát megragadjuk és visszatérjünk az 1970-es évekhez, miközben kifinomultak és elegánsak maradunk.

 

Alessandro Michele kreatív igazgató az archívumból merít ihletet, hogy újraalkossa a kortárs design egy darabját, újraértelmezve a hagyományokat és a ház kódjait, miközben az 1970-es éveket idéző sziluettet a ház legújabb táskacsaládjában a jelenbe helyezi. A Gucci Attache egy olyan kampányban szerepel, amelyet Max Siedentopf művészeti igazgató és fotós egy nagyvárosi háttér előtt készített, kiemelve ugyanazokat a szimbólumokat, amelyek ennek a táskának a jelentését alkotják: utalások és perspektívák, amelyek együttesen tudják, hogyan hozzák létre azt a glam-utilitást, amely a megjelenés és a praktikum kultúrájának kifejeződése. Két olyan elem, amely a szépség iránti vágyat hozza létre.
Nagyszerű dolog blogot írni.