bulvarhirek

Ha éppen unatkozol, legyen legalább jó kedved!

Mikor volt veled utoljárra olyan, hogy nem tudtad abbahagyni a nevetést? Ha már nem is emlékszel rá, akkor éppen itt az ideje, hogy ezeknek a videóknak a segítségével kicsit feldobd a napot. Ha éppen unatkozol, legyen legalább jó kedved éppen ezért összegyűjtöttünk néhány videót, amely alkalmas arra, hogy némi kis jókedvet csempésszen az unalmas mindennapokba.

Számtalan olyan videót lehet találni az interneten, amely a filmforgatások közben elkövetett bakikat, elnevetéseket tartalmazza. Ezekből szedtünk most össze ötöt. A videók arra jók, hogy ha éppen unatkozol, akkor egy kicsit feldobja a napunkat. Van úgy, hogy nem tudjuk abbahagyni a nevetést. Ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy feldobjuk a napunkat. Nézd meg a videókat és érezd jól magad! 

The Devil wears Prada
Matrix 

 

 

 

divat trend
trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg:

“Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Ralph Lauren
Illyés Gyula szerint:

“Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Illyés Gyula

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Ha éppen unatkozol, legyen legalább jó kedved! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.