Divat cikkek,  Életmód,  kedvencek,  Luxus,  Szépség

Hajtrendek 2022 2023 őszi téli divat

Hajtrendek 2022 2023 őszi téli divat

Hajtrendek 2022 2023 őszi téli divat – Kétségtelen, hogy a COVID világjárvány egy olyan emlék lesz, amelyet már jó hosszú évrizedek óta nem tapasztalt meg az emberiség, talán a huszadik század elején tomboló spanyol nátha volt ehhez a járványhoz hasonló. A huszonegyedik század huszas éveinek kezdete a nagy tapasztalat volt a globális egészségügyi vészhelyzet terén.

Ami minket érint a divat trend, trendi divat oldalon, a szépségápolással kapcsolatos. A 2020-as évben a szalonok bezártak, kijelenthető, hogy a hajunk, pláne abban az esetben, hogy ha fodrász festette, ki volt téve a károsodás veszélyének. A 2021-es év az egyensúlyozással telt, hogy hajunknak visszaszerezzük a régi fényét.2022-ben már magabiztosan kijelenthetjük, hogy visszatértünk a biztonságos életvitelhez. Abban az esetben, hogy ha nem fenyeget minket újabb világjárvány és nem kell újra a bezártság és a négy fal közé visszahúzódnunk. Megtalálhatjuk ennek az évnek a hajtrendjeit.

Hajtrendek 2022 2023 őszi téli divat

1. A nagy kifújás

A nagy kifújások hatalmas visszatérése tapasztalható a szakemberek szerint a hajviselési trendekben 2022-ben. Mindannyian újra érezzük a sziper luxus, fényes és kifújt haj szükségességét. A két évig tartó bezárás-kinyitás után újra szocializálódunk és a 90-es évek szupermodell stílusát életszjük újra ezzel a hajtrenddel.

2. Mixie

A mixie egy sokoldalú megjelenés. A frizura lényege az, hogy tele van textúrával. Éles megjelenést biztosít. Ahogyan a 2021-es év a bozont, úgy a 2022-es év a mixie hajvágás éve lesz.

3. Francia Bob

Alacsony karbantárts igényel a Francia Bob frizura. Visszafogott, klasszikus, a hajtrendek egyik alappillére. 2022-ben a Bob firzurák nagyon nagyok lesznek nyilatkozta egy szekértő.

4. 70-es évek beli szőke

A ’70-es évek mindenhol vissatértek 2021-ben. Az idei évben a színezés terén merítünk inpsirációt a múlból. A szőkített haj a lehető legegészségesebbnek és legtöredezettségmentesebbnek tűnjön a mézszínű szőke árnyalatokban kell gondolkodnunk. A réteges haj, a szaggatott stílus, krémes, lágyabb tónusokat varázsol és megidézi a 70-es évek stílusait.

Nagyszerű dolog blogot írni.