Életmód

Hasznos szokások : Az önbizalom növelésének egyik legjobb eszköze, ha hasznos szokásokat alakítunk ki

Hasznos szokások : Az önbizalom növelésének egyik legjobb eszköze, ha hasznos szokásokat alakítunk ki

Hasznos szokások : Az önbizalom növelésének egyik legjobb eszköze, ha hasznos szokásokat alakítunk ki

 

Hasznos szokások : Az önbizalom növelésének egyik legjobb eszköze, ha hasznos szokásokat alakítunk ki – Biztosan veled is előfordult már, hogy bizonyos dolgokat csak úgy automatikusan végrehajtottál. Az autóvezetés például ilyen. Tanuló korunkban több dologra kell figyelnünk egyszerre. Alig merjük megnyomni a gázpedált, hiszen figyelnünk kell az útra, a vezetésre a jelzőtáblákra, a forgalomra, a gyalogosokra. Majd ahogyan rutint szerzünk egyre inkább automatizmussá válik minden. Mígnem magabiztosan és kényelmesen vezetjük az autónkat.

Hasonló a helyzet az önbizalom növelésével kapcsolatban is. Eleinte nem is igazán tudjuk, hogy most mi is az, amit meg kellene tennünk? Mi az, amire figyelnünk kell?

Ha a figyelmünket a szokások kialakítására fordítjuk, hamar elérhetjük azt az állapotot, amikor automatikusan megtesszük a számunkra fontos cselekedeteket. Az életünk rutinszerű részévé válnak azok a folyamatok, amelyeknek a célja, hogy növeljék az önbizalmunkat.

Meg kell találnunk azokat a cselekvéseket, amelyeket napi szinten megvalósítva, olyan eredményeket érünk el, amit mindig is szerettünk volna. Ami miatt jó lesz a tükörbe nézni és ami miatt a nap hátralévő részét jobban fogjuk értékelni és benne saját magunkat is. Az önbizalom növelés egyik legjobb és legbiztosabb módja az, hogy ha kialakítjuk önbizalom növelő szokásainkat.

Amikor megfelelő önbizalommal rendelkezünk, akkor az önértékelésünk a helyére kerül, reálisan látjuk a világot és benne önmagunkat, nincsen szükségünk arra, hogy többet mutassunk annál, mint akik valójában vagyunk. Az önbizalmunk a saját képességeinkbe és tehetségünkbe vetett hitünk.

 

 

DIVAT TREND – A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

Nagyszerű dolog blogot írni.