Film

Henry Cavill játsza majd Hyperion karakterét?

Henry Cavill játsza majd Hyperion karakterét?

Henry Cavill a Showtime Tudorok című drámasorozatában játszotta Charles Brandon suffolki herceget. A DC-moziuniverzumában játszotta Superman-t és ő alakította Sharlock Holmes-t a Netflix Enola Holmes című produkciójában.

 

Grace Randolph Youtuber a Twitteren tette közzé, hogy a Marvel nyitott lenne arra, hogy Henry Cavill csatlakozzon az MCU-hoz. Már tárgyalásokat folytatnak vele, hogy milyen szerepet alakítson náluk a közeljövőben. Egy másik bennfentes CineStealth a Twitteren azt állította, hogy Hyperion lehet az egyik szerep, amely szóba jöhet.

A Marvel-multiverzumában Hyperion egyfajta anti-Superman. Ezért is reálisnak tartják a szerepre sokan a Marvel-rajongók közül. A karakter alkotója Roy Thomas úgy jellemezte, hogy Hyperion tagja volt egy gonosztevőkből álló csapatnak, amit a Nagymester kovácsolt össze. A Bosszúállók ellen harcolt.

A 2015-ös Titkos háborúban is részt vett. A figura különböző változatai között szerepel antihős, hős, sőt még bosszúálló is. Nem egy kizárólagos gonosztevőről van tehát szó.

 
 

View this post on Instagram

 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)Henry Cavill játsza majd Hyperion karakterét? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.