Hogyan barátkozzunk a munkahelyen?

Hogyan barátkozzunk a munkahelyen?

Hogyan barátkozzunk a munkahelyen?

 

Hogyan barátkozzunk a munkahelyen? – Az, hogy mennyire érezzük magunkat jól a munkahelyünkön attól is függ, hogy milyen emberek környezetében kell eltöltenünk a munkaidőnket. Abban az esetben, hogy ha a munkahelyen sikerül igazi barátságokat kötnünk, akkor az növeli a teljesítőképességünket és az elkötelezettségünket is.

A munkahelyen a barátságok megtalálása egyáltalán nem egy könnyű feladat. A távmunka és a nem megegyező prioritások mind olyan tényezők, amelyek nagy mértékben megnehezítik az értelmes és jó minőségű barátságok kialakulását.

A Gallup felmérése szerint konkrét kapcsolat van a munkateljesítmény között és aközött, hogy van egy legjobb barátunk a munkahelyünkön. Azok a nők, akik azt válaszolták, hogy van egy legjobb barátjuk a munkahelyükön, több mint kétszer jobban elkötelezettek, mint azok akiknek nincsen.

Hogyan barátkozzunk a munkahelyen? 1. A kis beszélgetések

A kis beszélgetések során időnként kínosan érezhetjük magunkat. Azonban elengedhetetlen az erős szövetségek létrejöttéhez. Vegyél részt a kis beszélgetésekben.

2. Fontos a testbeszéd

Abban az esetben, hogy ha keresztbe tett karokkal ülsz a munkahelyeden, az zavarhatja a kapcsolatok kialakulását és rossz benyomást tehet. Ha a testbeszédet nyitottságot sugároz, arra sarkallhatja az embereket, hogy közeledjenek hozzád.

3. Legyél hiteles és barátságos

Fontos, hogy ne legyünk túl rámenősek. Helyette legyen udvarias és barátságos a viselkedésünk.  Azonban, ha a véleményünket kérdezik és nem értünk egyet valamivel, azt ne titkoljuk el. Ha megmutatjuk az igazi személyiségünket az emberek kedvelni fognak.

További tippek, hogy megtaláljuk a barátainkat a munkahelyünkön

Beszélgess a munkatársaiddal

Mutatkozz be a munkatársaidnak, akikkel a közösségi terekben találkozol

Ebédelj az irodai pihenőszobában

Vegyél részt a csoporttevékenységekben

Ajándékozz munkatársaidnak péksüteményeket vagy más kisebb figyelmességi ajándékokat

 

trendi divat

 

 

 

Trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor  egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg: “Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Illyés Gyula szerint “Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Hogyan barátkozzunk a munkahelyen?

Hajtrendek 2022 2023 őszi téli divat

Hajtrendek 2022 2023 őszi téli divat

A legjobb férfi parfümök listája

A legjobb férfi parfümök listája

2023 divat

2023 divat

Trendi divat a fekete ruha

Trendi divat a fekete ruha

Mit jelent az impulzusvásárlás?

Mit jelent az impulzusvásárlás?

Divattrend a fehér ruha

Divattrend a fehér ruha

Vodka koktél receptek

Vodka koktél receptek

A legjobb vodka koktél receptek

A legjobb vodka koktél receptek

Margarita koktél receptje

Margarita koktél receptje

Mokány Csaba

Mokány Csaba
Scroll to top