Hogyan készíts olyan sminket, mint a szupermodellek?
Szépség

Hogyan készíts úgy sminket, mint a szupermodellek?

Hogyan készíts úgy sminket, mint a szupermodellek?

Hogyan készíts úgy sminket, mint a szupermodellek? – Ahány ház, annyi szokás, tartja a híres, régi közmondás. Azonban még nem belátható, hogy milyen hatással lesz a közösségi média erre a bölcsességre. A különböző tippek és trükkök és praktikák gyorsan terjednek, amióta közösségi médiát használunk.

A legújabb, népszerű közösségi média, a TikTok pedig alaposan felpörgette ezt a folyamatot, hiszen videókon sokkal egyszerűbb és könnyebb kommunikálni egymással. A különböző sminkes trükkök villámgyorsan terjednek azóta, hogy a TikTok a mindennapok részévé vált.

A videó tartalmak segítségével minden korábbinál gyorsabban és informatívabban hozzájuthatunk a különböző tartalmakhoz. A közösség elkezdte a ’hack’ szót használni a különböző praktikák átadására. A közösségi média arra is nagyszerű, hogy közösség kiszűrje a működő és a kevésbé működő dolgokat.

A TikTok-on most elterjedt egy új smink hack, ami igazán trendi és hatásos, amellett, hogy nagyon egyszerű az alkalmazása. A legújabban felkapott smink hack egy olyan konturozást mutat be, amelyet nevezhetünk úgy is, hogy a szupermodell csavar.
@sarahssuperspa

Replying to @Kim 👈🏼 explanation video sorry this took so long!! Here’s a visual of what I was talking about ❤️❤️ this is for people who want hollow cheeks, sculpted and pronounced cheekbones, and a dainty v shaped jaw 🙈 #bellahadid #modelmakeup #contourhack #contourtutorial #cheekbones

♬ original sound – Sarah’s Super Spa 💅🏼🧖🏼‍♀️
A szokásos módszer helyett, a kontúrt az arccsont alá érdemes felvinni, ezután egy függőleges és kisebb vonalat húzni a száj szélétől lefelé, majd a kontúr jöhet az állcsont vonalában, ahogyan azt a videón látjuk. Ezután egy nagyobb ecset segítségével, az egészet el kell dolgoznunk, majd egy kis korrektort tenni az arccsont fölött és egy kis púdert.

A végeredmény lenyűgöző lesz, ha igazán jól dolgoztunk, akkor azt a hatást érjük el, mint amit a leghíresebb szupermodellek alkalmaznak.Nagyszerű dolog blogot írni.