Hogyan legyünk stílusosak olcsón?
Divat

Hogyan legyünk stílusosak olcsón?

Hogyan legyünk stílusosak olcsón?

 

Hogyan legyünk stílusosak olcsón? – Amikor egy csinos nőt vagy egy igazán jól öltözött férfit megpillantunk az utcán, rögtön arra gondolunk, hogy biztosan rengeteg pénzt költ el a ruhákra. Biztosan vannak, akik így tesznek, de stílusosan akkor is felöltözhetünk, hogy ha nem szórjuk a pénzt a különböző ruhadarabokra.

 


 

Vannak olyan praktikák, amelyeknek az alkalmazásával nagyon sokat lehet spórolni. Fontos, hogy hogyan és hol szerzed be a ruhákat. Pénztárcabarát módon nem csak a turkálókból tudsz öltözködni, ebben a cikkben három olyan trükköt mutatunk be, amelyeknek az alkalmazásával nagyszerű gardróbot építhetsz fel, olcsón.

 
 

Charity shop

A charity shop a fenntarthatóság és az egymás megsegítése céljával jött létre. Magyarul adományboltokat jelent. Itt nem csak leadni tudod a ruháidat, de vásárolni is lehetőséged van. Azokat a ruháidat tudod bevinni, amiket már meguntál, de mások számára még értékes lehet. A vásárlók olcsón juthatnak hozzá így értékes darabokhoz.

Magyarországon is sok adománybolt működik, például a Cseriti amely már 12 üzlettel rendelkezik Budapesten. Számos más hasonló üzletet is találhatsz, ha az interneten rákeresel.

 
 

Okos vásárlás

Amikor webshopokban vásároljuk meg a termékeket érdemes azt okosan tenni. A webáruházak gyakran hirdetnek akciókat, közzétesznek kuponokat. Ha feliratkozunk a hírlevélre, akkor értesülhetünk az akciókról, kaphatunk vásárlást ösztönző kuponokat.

Ha előre gondolkodunk és ki tudjuk várni a szezon végi akciókat, akkor szintén kedvezményesebben juthatunk hozzá ruhadarabokhoz.

 
 

Tudatos vásárlás

Ha olyan ruhákat vásárolsz meg, amelyeket éveken keresztül viselhetsz, akkor nem csak a pénztárcádat, de a környezetet is megkíméled a textilhulladékok növelésétől.

Vannak örökzöld ruhadarabok. Az örökzöld ruhadarabok között érdemes a jó minőséget keresni. Ha ezeket összegyűjtöd, akkor stílusosan öltözködhetsz, miközben nem kell a vagyonodat a gardróbod felépítésére fordítanod.

  

Nagyszerű dolog blogot írni.