Hogyan lehet dúsítani a vékonyszálú hajat
Divat

Hogyan lehet dúsítani a vékonyszálú hajat?

Hogyan lehet dúsítani a vékonyszálú hajat?

 

Hogyan lehet dúsítani a vékonyszálú hajat? Ha megfelelően kezeljük a hajunkat, akkor a kinézetünk olyan hatást kelthet, amely jobbá teszi a mindennapjainkat. Nagyon sokunkkal előfordult már, hogy hiába vetettünk be mindent, nem sikerült elérni a kívánt hatást. Ez a hajunk szerkezetének is köszönhető. Elmúlt már az az időszak, amikor egy-egy híresség által viselt frizura szolgai követésével állhatunk be a stílusos nők sorába. Sokkal fontosabb, hogy ismerjük saját adottságainkat és annak megfelelően válasszunk.

Vékonyszálú haj

Ebben a cikkben arról írunk, hogy mit tehetünk abban az esetben, hogy ha vékonyszálú a hajunk. Ha vékonyszálú a hajunk akkor nagyon nehéz dolgunk van, ha dús hatást szeretnénk elérni. Ezen túl a vékonyszálú hajat nagyon nehéz kezelni és ápolni. Ha nem megfelelően tesszük, akkor a hajunk könnyen lelapulhat és a frizuránk kócos lesz, erőtlennek tűnik.

A vékonyszálú haj a genetikából adódik, ebből következően nem várhatunk arra, hogy majd idővel erős, dús haj lesz belőle. Azonban létezik néhány olyan trükk, amelynek helyes alkalmazásával elérhető a dús hatás.

Az egyik ilyen trükk a lépcsőzetes vágás. A lelapult és erőtlen hatás kivédésére a legmegfelelőbb technika a megfelelő vágás. A szakemberek remek termékeket tudnak ajánlani, amelynek használatával megfelelően ápolhatod a hajszálakat. A vágás szempontjából pedig a lépcsőzetes vágás alkalmazásával elérhetjük a dúsabb hatást.
Nagyon jól kivédhetjük azt, hogy a lelapuló haj problémájával kelljen élnünk, hogy ha egy laza hullámot varázsolunk a frizuránkba. Ennek következtében tovább erősítjük a dús hatású kinézetet.

Egy másik nagyon praktikus megoldás lehet a konty. Fontos, hogy ne legyen túl erősen összefogva a hajunk. Csak nagyon lazán, hátul hagyjuk lógni és elől is néhány tincsnek engedjük, hogy az arcunkba essen.

A hajcsavarók nagyon hasznosak tudnak lenni. Régen, pár évtizeddel korábban a nénik nagy burák alatt, hajcsavarókkal a fejükön várták a fodrász szalonokban a göndör hatást. Emiatt sokan idegenkedünk a hajcsavaróktól. Ha vékony szálú a hajunk azonban érdemes egy másik formában mégis használni őket.
Igazi kínszenvedés a vékony szálú hajat hosszúra növeszteni. Mivel a vékonyszálú haj erőtlen ennek következtében sokkal könnyebben töredezik. Egy vagány fazonnal azonban igazán dús hatást is elérhetünk.

Végül, abban az esetben, hogy ha a hajunk nagyon gyorsan kidobja magából a hullámokat, akkor hagyjuk, hogy legyen egyenes. El kell engedni a göndör haj iránti vágyunkat és az egyenes hajunkból kell kihozni a maximumot.Nagyszerű dolog blogot írni.