bulvarhirek

Hogyan lehet olyan ruhatárad, mint a legnagyobb hírességeknek?

 

 

„A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia”

Giorgio Armani

 

Az Old Money kifejezést azokra a családokra használják, amelyek tehetősek, de vagyonukat nem újonnan szerezték, hanem az generációról generációra öröklődött. Ezeknek a családoknak az öltözködési stílusára általában az arisztokratikus öltözködés jellemző.

Az Old Money elegancia kulcsa a visszafogottság. A visszafogottság érvényes a színekre, a fazonokra, a vonalvezetésre. Az jól szabott ruhák az úri szabóság nélkül is elérhető.

 

Hosszú távon pénzt is meg tudunk takarítani abban az esetben, hogy ha zárójelbe teszünk mindent, ami harsány, hivalkodó, túlzó. A New Money, tehát az újgazdag stílus szöges ellentétéről beszélünk tehát.Az Old Money stílus alapdarabjai közé tartoznak a jól szabott kosztümök, szövet és vászonnadrágok, a klasszikus szabású blézerek, kabátok, az ingek, blézerek, szoknyák és egyrészes ruhák.

 

Ha első ránézésre ezekre a ruhadarabokra tekintünk, akkor kisebb vagyont számolhatunk össze. Azonban nem kell kétségbe esnünk. Ha újra megnézzük őket, akkor azt láthatjuk, hogy semmi extrát nem tartalmaz. Csupán megfelelő válogatásról van szó.

 
Természetesen elképzelhető, hogy számodra a vagány és színes és feltűnő darabok a megfelelőek. Azonban, ha kreatívan szeretnéd megoldani a ruhatárad frissítését, akkor nincsen szükséged vagyonokra ahhoz, hogy az Old Money Stílus darabjait megszerezd.

 

Az Old Money Stílus darabjai egy nagy paradoxont hordoznak magukban, hiszen éppen azzal hívják fel a figyelmet, hogy semmi feltűnő dolog nincsen rajtuk. Ennek köszönhetően könnyebben és egyszerűbben variálhatóak egymással ezek a darabok.

 

Az új közösségi hálózaton, a TikTok-on már 614 millió fölött jár az #oldmoneyaesthetic hashteg és nagy számban készülnek azok a TikTok videók, amelyek arról szólnak, hogy miként kell összetenni az Old Money darabokat tartalmazó ruhaszekrényt. A Z generáció központjának számító közösségi hálózat trendjei szerint tehát az Old Money hamarosan divat trend lesz! 

divat trend
trendi divat

 

A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban. Online magazinunkban olyan híreket, érdekességeket szeretnénk az olvasóink számára összegyűjteni, amelyek hozzájárulnak a mindennapi élet színesítéséhez. Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélek emelő pillanatok. Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat.

A divat szó alatt általában egy adott kultúra vagy kor irányzatát értik, amely leggyakrabban az öltözködést, a protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait foglalja magába. A divat a legáltalánosabb értelemben a társas érintkezést irányító szokások rendszere. Divatként szokás hivatkozni azokra a fogalmakra, amikor az élet külső formáit, a társas érintkezés, a viselet, az öltözködés módját irányító vagy változó szokások összességéről, rendszeréről beszélünk. Divat lehet egy felkapott szokás, vagy valakinek, illetve valaminek egy adott időszakhoz köthető közkedveltsége.

Ralph Lauren úgy fogalmazta meg:

“Amit teszek, az arról szól, hogy a lehető legjobb életet éld, és élvezd a körülötted lévő élet teljességét. Attól, amit viselsz, egészen addig, ahogy élsz, egészen addig, ahogy szeretsz.”

Ralph Lauren
Illyés Gyula szerint:

“Törvényszerű, hogy ahol mindenki már rikítóan festi magát, divatot az kezd, aki tartózkodik ettől. Harminc éve még lehetett gépen szerelmes levelet írni; ma, amikor mindent gépen írunk, épp ez alpári.”

Illyés Gyula

Online divatmagazinunk keresi, hogyan tudja segíteni az olvasóit az önkifejezésben, azoknak a pillanatoknak a megtalálásában, amelyekre boldogan emlékezünk vissza. Hisszük, hogy a jó életérzés, nem csak a nagy vagyonnal bíró személyeknek kíváltsága. Mindenkinek jár az érzes, hogy szépnek érezze magát és ezt a külvilág is visszajelezze számára. Ezekből a pillanatokból lesznek a szép emlékeink.

Hogyan lehet olyan ruhatárad, mint a legnagyobb hírességeknek? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszerű dolog blogot írni.